ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ

Ποιοι Είμαστε

  Αρχική Σελίδα

  Βιβλία

  Τέχνες & Πολιτισμός

  Νέα Φιλοσοφία

  Αρχαία Φιλοσοφία

  Θρησκειολογία

  Πολιτικά Θέματα

  Μακεδονικό Ζήτημα

  Άρθρα & Απόψεις

  Τα "Ελγίνεια" Μάρμαρα

  Μουσική & Μουσικοί

  Μυστικά Ελληνικής Γλώσσας

  Ανθελληνικές Προπαγάνδες

  Σατυρικές απαντήσεις

 

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε αυτόν τον χώρο διαφημίζουμε ό,τι από βιβλίο ΕΜΕΙΣ θεωρούμε καλύτερο.

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!!!

Δεν διατίθεται στα βιβλιοπωλεία. Η Ελληνοπώληση ΤΕΛΟΣ.!!!

Κλικάρετε πάνω στο εξώφυλλο για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Στο βιβλίο αυτό, "Ο ιός του Θεού", (δηλαδή των θρησκειών) είχε μπλοκαριστεί η κυκλοφορία του από τα γνωστά σας άγνωστα μαυροφορεμένα πρόσωπα (που ΠΟΤΕ δεν πληρώνουν φόρους και που τους ζείτε εσείς) από τον Ιανουάριο του 2006.

Δεν ήθελαν να "μάθετε" τα όσα σας αποκαλύπτονταν εδώ μέσα.

Το ξεμπλοκάρισμα του μυαλού και η γνώση, δοσμένα με άφθονο και ορισμένες φορές καυτό χιούμορ, όπως μόνο ο Γιάννης Φραγκούλης ξέρει.

Εκτός από τις αποδείξεις του ως άνω βιβλίου για το μίσος των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων, (ποίημα Ιπεχτσί κλπ) πάρτε κι άλλη μία που δεν υπάρχει μέσα στο βιβλίο επειδή αυτό τελείωσε μέσα στο 2005.

Σύμφωνα με συγκλονιστικό δημοσίευμα-ομολογία της Τουρκοκυπριακής Εφημερίδας «Αφρίκα» (1-8-2009), το οποίο έφερε στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (2-8-2009), ο Αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού, κατά την εισβολή στην Κύπρο το 1974, Εσάτ Οκτάι Γιλντιράν, ανέφερε σε Κούρδους φυλακισμένους στη φυλακή-κολαστήριο του Ντιγιάρμπακιρ, στην ανατολική Τουρκία, πως έκοψε το κεφάλι ενός Ελληνοκύπριου παιδιού και ήπιε το αίμα του αντί για κρασί μπροστά στον πατέρα του!!!

 

   Κατά την Αφρίκα, μετά την τουρκική εισβολή ο Γιλντιράν ανέλαβε ως υπεύθυνος στις φυλακές στο Ντιγιάρμπακιρ όπου έγινε γνωστός για τα αποτρόπαια βασανιστήρια που έκανε σε Κούρδους κρατούμενους, στους οποίους και διηγείτο τα βασανιστήρια που έκανε σε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους στην Κύπρο! Το όνομά του μάλιστα, ως Υπεύθυνου Εσωτερικής Ασφαλείας των Φυλακών του αίσχους, που αποτελούν σημείο ντροπής για την ανθρωπότητα, προκαλούσε τρόμο στους Κούρδους, καθώς γνώριζαν ότι θα υποστούν βασανιστήρια, που είναι ντροπή και να περιγράφει κανείς!

 

   Την ομολογία του Γιλντιράν για το ότι έσφαξε με μαχαίρι ένα Ελληνόπουλο στην Κύπρο και ήπιε το αίμα του σαν κρασί μπροστά στον πατέρα του, αποκάλυψε ένας κατάδικος των φυλακών του Ντιγιάρμπακιρ, που ήταν ζωντανός μάρτυρας αυτής της ομολογίας, σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα!!!

 

   Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι ο Γιλντιράν επιβραβεύθηκε από το καθεστώς στην Τουρκία, στήνοντας ένα μνημείο με την επωνυμία «Ήρωας» στο Ακσαράι, που είναι μια από τις καλύτερες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης!

 

   Αργότερα όμως πλήρωσε βαρύ τίμημα για όσα έκανε. Δολοφονήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1988 σε ένα δημοτικό λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη από έναν Κούρδο που του φύτεψε τρεις σφαίρες στο κεφάλι!

 

   Η ιστορία αυτή αποτελεί – όπως σημειώνει ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου - μέρος της στήλης του Σενέρ Λεβέντ. Ο Σενέρ Λεβέντ έγραψε χαρακτηριστικά, πως μετά τη γνωστοποίηση αυτού του περιστατικού μπορεί να γίνει καλύτερα αντιληπτό τι είδους τραγωδία ήταν αυτή του 1974 για την Κύπρο! Η εφημερίδα μάλιστα κυκλοφόρησε με τον τίτλο:

«Δέστε υπό ποιους ήμασταν... Τι είδους διοικητές, τι είδους αξιωματικούς...

Ήπιε το αίμα ενός ΕλληνοΚύπριου παιδιού αντί για κρασί»

 


Τρία βιβλία του Γιάννη Φραγκούλη.

Κλικάρετε πάνω σε όποιο θέλετε να κατεβάσετε στο PC σας σε μορφή pdf.

 

   


Στο βιβλίο "Το Χρονικό ενός Κλωνοποιημένου Θεού" ο Γιάννης Φραγκούλης γράφει το 2005 για ένα είδος υφάσματος ή υλικού που σε κάνει αόρατο. Πατήστε ΕΔΩ για να πάρετε την επαλήθευση σε βίντεο. Έπειτα από 4 χρόνια το μυστικό βγήκε στην επιφάνεια. Νομίζετε ότι ένας τοίχος μπορεί να σας κρύψει; Είστε γελασμένοι, σας βλέπουν όπου κι αν κρυφτείτε. Το αρχείο είναι σε φορμάτ wmv.

Ώστε ο Φραγκούλης έγραφε μαλακίες; Δυστυχώς για τους ανεγκέφαλους που τόσο απερίσκεπτα βιάστηκαν να κατηγορήσουν, ένα βιβλίο δεν είναι μία τηλεόραση. Σε ένα βιβλίο διαβάζεις χαρτιά, δεν βλέπεις τηλεόραση. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε κάτι, σκεφτείτε πρώτα να το.... σκεφτείτε.


 

 

Μία άλλη διάσταση στον τρόπο γραφής που ξέρατε μέχρι σήμερα.

Δεν κάθεται και κανένα γαμημένο λαχείο. Όχι πως παίζω συστηματικά αλλά να ρε φιλαράκο μου, «η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται». Αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα αλλά για τον καθένα που είχε την ατυχία να γεννηθεί κάτω από περίεργα, σκοτεινά και απρόβλεπτα άστρα.
Θα με ρωτήσεις τώρα φιλαράκο, τι θα έκανα με τα φράγκα αν το λαχείο καθότανε. Μμ... Εντάξει ρε φιλαράκο, θα σου απαντήσω. Θα άνοιγα ένα κλαμπάκι και θα το ονόμαζα «DA BLUES». Το DA είναι το «THE» των νέγρων του Mississippi, αυτών που γέννησαν αυτή τη μουσική, τη μουσική του blues. Και για να μπεις περισσότερο στο νόημα, σου λέω πως το blues είναι το «γαμώτο» του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου που κάποιοι μάγκες με πιο άσπρο χρώμα και πιο φωτεινό άστρο, τον βουτήξανε έτσι στα καλά καθούμενα, του βάλανε αλυσίδες, τον φέρανε σε μια αφιλόξενη γη βάζοντάς τον όχι μονάχα να μαζεύει μπαμπάκι και καπνό από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και να συμπεριφέρεται σαν θεοσεβούμενος χριστιανός, να λειτουργεί δηλαδή σαν πρόβατο με κουδούνα, να ελπίζει στον «παράδεισο» και να φοβάται την «κόλαση».
Ο καταπιεσμένος όμως άνθρωπος αντιστάθηκε. Έγινε ότι ήθελε ο καταπιεστής του τη μέρα, αλλά τη νύχτα έφτιαξε τα blues για να ονειρεύεται τη μάνα γη, τις νεράιδες, τη Λευκοθέα, τα δέντρα, τις λίμνες και τα ποτάμια του κόσμου ολόκληρου...

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τη γενιά των 700 Ευρώ, γραμμένο από τον Δημήτρη Επικούρη, έναν ταλαίπωρο δάσκαλο αγγλικών που λατρεύει το μπλουζ!

Εκδόσεις Μάριου Βερέττα.


Άλλο ένα κολασμένο μυθιστόρημα από την πέννα του Δημήτρη Επικούρη, που εφαρμόζει με το δικό του τρόπο τις αρχές της επικούρειας φιλοσοφίας στη λογοτεχνία, και μάγεψε προ διετίας το αναγνωστικό κοινό με το μυθιστόρημα "Για όλα έφταιγε το μπλουζ"...

 

***Από μικρή η Νανά είχε πιάσει το νόημα της ζωής. Ήξερε πως αυτό που έκρυβε μέσα στα σκέλια της ήτανε όλη της η περιουσία, το μεγάλο όπλο που μέχρι στιγμής την είχε βοηθήσει να ζει ανέμελα, χωρίς πολύ δουλειά, σαν πριγκιποπούλα. Έτσι λοιπόν πάντα το φρόντιζε. Το έπλενε, το αρωμάτιζε, το χτένιζε και το έντυνε με λιμπιστά μεταξωτά αραχνoΰφαντα βρακιά.
Ήξερε πολύ καλά πώς να το δουλεύει. Πρώτα το μοστράριζε και μετά έκανε τη δύσκολη. Θύματα όλα τα αρσενικά απ’ τον περίγυρό της. Από τους καθηγητές της στο λύκειο, μέχρι τους μέχρι τότε εργοδότες της. Όταν όμως τους έπιανε η καψούρα να αρχινάνε να μιλάνε για δεσμεύσεις και γάμους, η Νανά το έστριβε διακριτικά.
Πάντα όμως άφηνε τις πόρτες ανοιχτές. Ήθελε να τους έχει καβάτζα για τις δύσκολες τις μέρες όταν για παράδειγμα ξέμενε από φράγκα και περιπέτεια.
Η Νανά είχε μια εξαιρετική συλλογή από χρυσαφικά. Τίποτα σε φο-μπιζού. Όλα χρυσάφι και πλατίνα. Το ίδιο με τα ρούχα και τα παπούτσια της. Μοδάτα και πανάκριβα. Όταν η μόδα περνούσε, η Νανά τα χάριζε σε μια μυξοπαρθένα ξαδέλφη της, τη Ρίτσα απ’ τα Καμίνια, που τον πισινό της όμως κούρσευε τακτικά, με περισσή επιμέλεια, εχεμύθεια και τάξη ο κυρ Βασίλης, ο μπακάλης της γειτονιάς...***

Ένα μυθιστόρημα ''βορείων προαστίων'', με την ιστορία μιας πεταλουδίτσας, που με τη βοήθεια ενός φιλήδονου παπά κι ενός περίεργου καλόγερου δεν δίστασε να φτάσει έως το έγκλημα προκειμένου να γίνει μια μεγαλοκυρία των βορείων προαστίων...

 

Εκδόσεις Μάριου Βερέττα.


Κι άλλα 2 βιβλία του Δημήτρη Επικούρη.   Εκδόσεως 2011.

Κλικάρετε πάνω στα εξώφυλλα για πληροφορίες και να διαβάσετε ορισμένα κεφάλαια.

 

Το τηλέφωνό του είναι: 210-5699.779

Τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ και επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Για παραγγελίες εξωτερικού, η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω Western Union.

Τα στοιχεία θα σας τα δώσει ο συγγραφέας μέσω της παραγγελίας σας.

 

Εάν διαβάσετε το βιβλίο και σας αρέσει ο τρόπος γραφής, τότε καλό είναι να το προτείνετε παντού. Είναι το καλύτερο δώρο για οποιονδήποτε, ακόμη και για τον πιο δύσκολο αναγνώστη. Και.... ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάζοντας βιβλία του Δημήτρη Επικούρη, εγώ σαν το άτομο που σας τα σύστησα δεν φέρω καμία απολύτως ευθύνη εάν υποπέσετε στον κίνδυνο του «εθισμού» του νεο-Ελληνικού γραπτού λόγου. Όσοι διάβασαν έστω κι ένα βιβλίο του, βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη τους και με άλλους «Έλληνες» συγγραφείς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουν έπειτα τα απαιτούμενα χρήματα για να πληρώσουν την «Περαίωση» που ζητάει η κυβέρνηση και κατέληξαν στο «φρέσκο».

Όμως, θα διαπιστώσετε ότι ΟΥΔΕΙΣ συγκρίνεται με την εφευρετικότητα των λέξεων, φράσεων και με το ανεπανάληπτο-απροσδόκητο «σασπένς» που δίνει σε κάθε κεφάλαιό του ο Δημήτρης. Ιστορίες αληθινές, βγαλμένες μέσα από την καθημερινή μας Ελληνική πραγματικότητα.

Ιστοσελίδες με τα βιβλία του Επικούρη, καθώς και συνεντεύξεις του σε περιοδικά, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς:

http://www.hellasforever.gr/mousiki.html


Κλικάρετε ΕΔΩ για να κατεβάσετε τα εξής κείμενα:

Βασανιστήρια στο Βυζάντιο, Καραϊσκάκης, Νενέκος, Κολοκοτρώνης-μικρή βιογραφία, Η δίκη του Κολοκοτρώνη, Λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ

 

Διαδίδεται κατά κόρον και έχει επικρατήσει η εντύπωση ότι η φιλοσοφία είναι κάτι το πολύ δύσκολο, που προσεγγίζεται από λίγους, οι όποιοι έχουν τις υψηλές γνώσεις και την ικανότητα να την κατανοήσουν και να την κάνουν κτήμα τους. Αυτήν την λανθασμένη εικόνα και εντύπωση έρχεται να άρει το βιβλίο μου. Μετά από μελέτες και έρευνες πολλών ετών σε φιλοσοφικά και ιστορικά θέματα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για τον μέσο Έλληνα και με την μέση παιδεία δεν είναι δύσκολο να ασχοληθεί και να κατανοήσει την μητέρα όλων των επιστημών, την φιλοσοφία, για να σκέπτεται και να ενεργεί σωστά και να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και πλέον ευχάριστη.

Είναι γενικά παραδεκτό ότι η φιλοσοφία είναι δημιουργία και πνευματικός καρπός των Ελλήνων γιγάντων της διανόησης, όταν όλοι οι άλλοι λαοί ζούσαν στην βαρβαρότητα και την άγνοια. Επομένως, πρέπει να είναι επιδεκτική τουλάχιστον για τον μέσο άνθρωπο και δη τον σκεπτόμενο Έλληνα. Η φιλοσοφία εδράζεται στην Λογική και τον Ορθό Λόγο και εκφράζεται με την Ελληνική γλώσσα, που ως γνωστόν είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και των επιστημών. Φρονώ, λοιπόν, ότι έλειπε τις τελευταίες δεκαετίες από την ελληνική βιβλιογραφία ένα βοήθημα, που θα οδηγούσε τον κάθε αναγνώστη, με έναν τρόπο όχι κοπιώδη και στρυφνό, στον υπέροχο κόσμο της φιλοσοφίας και των άξιων εκπροσώπων της, από την γένεσή της μέχρι τον Σωκράτη.

 

Για παραγγελίες του βιβλίου, ΜΟΝΟ απευθείας  στο e-mail του συγγραφέα: eldiamantaras@cyta.gr ή στο κινητό του:  6972.416728


 

Κι ένα τρίτο βιβλίο του Ελευθερίου Διαμαντάρα που κυκλοφόρησε μέσα στο 2011. Αφού διαβάσετε τον προλογισμό του παρακάτω, κλικάρετε ΕΔΩ να δείτε περισσότερα.

 

ΑΡΧΕΣ  ΤΗΣ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

ΣΟΦΙΣΤΕΣ – ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΜΕΤΑΣΩΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΚΑΙ  ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

 

Φίλτατοι Συνέλληνες, αγαπητοί αναγνώστες.

Σας πληροφορώ ότι μετά από τρία χρόνια έντονης προσπάθειας, κυκλοφόρησε σήμερα το νέο βιβλίο μου, το οποίον είναι μία συνέχεια στον χρόνο και στον τέλειο κόσμο της εξέλιξης της Φιλοσοφίας και των άξιων εκπροσώπων της, πάντοτε βάσει στοιχείων από τις αρχαίες πηγές μας.

Παρουσιάζονται και αναλύονται οι βασικές αρχές της Φιλοσοφίας, οι παρεξηγημένοι Σοφιστές, ο Σωκράτης, ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, με όλα τα έργα τους, καθώς επίσης και όλες οι μετασωκρατικές σχολές και οι άξιοι εκπρόσωποί τους.

Είναι ένα βιβλίο τριακοσίων πενήντα  σελίδων σε πολυτελή έκδοση, το οποίον έλλειπε από τις Ελληνικές εκδόσεις.  Από αυτό, μπορείτε να αντλήσετε ορθές και σαφείς φιλοσοφικές, ιστορικές, κοινωνικές γνώσεις και πληροφορίες, καθώς επίσης και μία ήρεμη μεθοδολογία για να αντιμετωπίζετε όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής. 

Τηλέφωνο παραγγελιών και ερωτήσεων:  6972.416728

e-mail: eldiamantaras@cyta.gr

 


 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

 

 

 

 

Χώρος Διαφημίσεων

Μπίζνες Καλά Οργανωμένες

Όσοι είστε κάτοικοι παραμεθορίων περιοχών και νήσων, κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαπιστώσετε το πόσο βρώμικο παιχνίδι σας παίζουν.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009. hellasforever.gr
 
 

 

Google