ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ

Ποιοι Είμαστε

  Αρχική Σελίδα

  Βιβλία

  Τέχνες & Πολιτισμός

  Νέα Φιλοσοφία

  Αρχαία Φιλοσοφία

  Θρησκειολογία

  Πολιτικά Θέματα

  Μακεδονικό Ζήτημα

  Άρθρα & Απόψεις

  Τα "Ελγίνεια" Μάρμαρα

  Μουσική & Μουσικοί

  Μυστικά Ελληνικής Γλώσσας

  Ανθελληνικές Προπαγάνδες

  Σατυρικές απαντήσεις

 

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΞΗΛΩΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ????

Κάποτε ήταν ένας κτηνοτρόφος που είχε μία αγελάδα που γέννησε. Κάθε μέρα έπιανε το μικρό αγελαδάκι, το σήκωνε και το ακούμπαγε πάνω στο τραπέζι. Ξεκίνησε από όταν το αγελαδάκι ήταν 5 κιλά. Το έκανε αυτό καθημερινά μέχρι που σε λίγα χρόνια το αγελαδάκι έγινε ολόκληρη θεόβαρη ασήκωτη 300 κιλά αγελάδα. Εκείνος όμως την σήκωνε κανονικά χωρίς καν να δείχνει ίχνος προσπάθειας στο πρόσωπό του και την έβαζε πάνω στο τραπέζι. (τώρα μη με ρωτήσετε πόσο γερό ήταν πια αυτό το τραπέζι γιατί θα…. χεστούμε)
Αυτό είναι απολύτως φυσικό και συνέβη επειδή το έκανε κάθε μέρα κι έτσι δεν του φάνηκε η διαφορά βάρους.
Κάποτε, ήταν ένα οικοδόμημα που ονομαζόταν Παρθενώνας. Κάποιοι (και πάντα από το ίδιο σωματείο) έκλεβαν από ένα πολύ μικρό κομμάτι του κάθε μήνα ή χρόνο. Μέχρι που το οικοδόμημα εξαφανίστηκε εντελώς και οι κάτοικοι της περιοχής ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το βλέπουν ακόμη. (βλέπεις, δεν το είπανε στις ειδήσεις κι αφού δεν το είπανε δεν συμβαίνει)
Σε κάποιους έκλεβαν το σπίτι λίγο-λίγο, ξαφνικά έμειναν άστεγοι, αλλά οι μαλάκες νομίζουν ότι ακόμη έχουν σπίτι και ψάχνουνε να βρούνε που στα διάλα έχει πάει το σαλόνι νομίζοντας ότι απλά πάσχουν από Αλτσχάιμερ. Και τόλεγα εγώ. Η πολλή μαλακία άπαξ της ημέρας μαζί με τον φραπέ όταν πίνεται πάνω σε καναπέ, τυφλώνει.

Ιδού τα βίντεο:

=============================================================================

"Τυφλά είναι τα μάτια που δε χύνουν δάκρυα βλέποντας, Ω, Ελλάς αγαπημένη, τα ιερά σου μάρμαρα να αρπάζονται από βλάσφημα Εγγλέζικα χέρια που έχουν ξαναπληγώσει την πονεμένη σου καρδιά και αρπάξει τους θεούς σου, τους θεούς που μισούν το απαίσιο κλίμα της Αγγλίας." Λόρδος Βύρωνας.


Τί είναι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα:

Δανεισμένο από http://www.greece.org/parthenon/marmara/index.htm

Όταν χτίστηκε ο Παρθενώνας, κατά την περίοδο 447- 432 π.Χ., κατασκευάστηκαν τρεις ομάδες γλυπτών για τη διακόσμησή του: οι μετόπες, η ζωφόρος και τα αετώματα. Από αυτά, οι μετόπες και η ζωφόρος αποτελούσαν μέρος του οικοδομήματος του ναού. Δεν κατασκευάστηκαν πρώτα και έπειτα τοποθετήθηκαν ψηλά στον Παρθενώνα, αλλά σκαλίστηκαν στις πλευρές του αφού είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του.  Διαβάστε περισσότερα.....


Δύο λόγια για την μοναδικότητα του Παρθενώνα:

Δανεισμένο από http://www.greece.org/parthenon/marmara/index.htm

Στην Αθήνα οικοδομήθηκαν, κατά τα τριάντα χρόνια της διακυβέρνησης του Περικλή, ο Παρθενώνας και τα Προπύλαια στην Ακρόπολη, η Ποικίλη Στοά και ο ναός του Ηφαίστου στην Αγορά, το Ωδείο στη Ν.Α. πλευρά της Ακρόπολης κ.α. (Αλλά κι έξω από την Αθήνα τον 5ο αι. οικοδομήθηκαν ναοί ονομαστοί, όπως του Ποσειδώνα στο Σούνιο, της Νέμεσης στο Ραμνούντα, κ.α.). Στην ανέγερση και τη διακόσμηση των αιώνιων αυτών μνημείων, που ήταν μοναδικά σε μεγαλοπρέπεια, αρμονία και χάρη διακρίθηκαν ο Φειδίας, ο Καλλικράτης, ο Ικτίνος, ο Μνησικλής και ο Κόροιβος. Χαρακτηριστικό μνημείο του ύψους, που έφτασε η αρχιτεκτονική τον 5ο αι. π.Χ., είναι ο Παρθενώνας, το τελειότερο σε αναλογίες και εναρμόνιση με το περιβάλλον κτίσμα της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής.  Διαβάστε περισσότερα.....


Ακολουθεί κείμενο βασισμένο στον δικό μας ορθολογισμό, σχετικά με την

κλοπή των Μαρμάρων:

 

Καλώς ή κακώς, δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνω δυσάρεστος σε αρκετούς από εσάς. Οφείλω όμως να καταθέσω και την δική μου άποψη σαν θύμα κλοπής, σαν Έλληνας που του έκλεψαν κάτι αξίας, ένα οικογενειακό κειμήλιο  μέσα από το ίδιο του το σπίτι.

ΟΛΟΙ επάνω σε αυτόν τον πλανήτη γνωρίζουμε το ποιός έκλεψε τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Τα ζητήσαμε αρκετές φορές πίσω και δεν τα έδωσαν κι ας είναι ηλίου φαεινότερον ότι "κάτι Ελληνικό" βρίσκεται σε αλλουνού το σπίτι χωρίς την υπογραφή των Ελλήνων. Όταν ο κλέφτης (και καταστροφέας του Παρθενώνα) γίνεται θρασύς και παίζει με την νοημοσύνη των ανθρώπων, τότε ένα μόνο μένει:

Να τον κάνουμε να γίνει ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΣ !!!

 

Αφήστε λοιπόν τα μάρμαρα του Παρθενώνα εκεί ακριβώς που βρίσκονται.

Στο σπίτι του κλέφτη. Στην Αγγλία. Έτσι, θα ξέρουν οι επόμενες γενιές ποιός είναι ο κλέφτης και θα τον δείχνουν με το δάχτυλο, να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν. ΝΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ!!!

Είσαι Άγγλος; Άρα είσαι κλέφτης ή υποθάλπεις κλέφτες.

Ας γίνει έτσι, μέχρι το σύννεφο ντροπής να σκεπάσει την χώρα εκείνη που καυχιέται για ό,τι έκλεψε κι όχι για ότι εκείνη δημιούργησε.

Ας γίνει έτσι, μέχρι οι ίδιοι οι Άγγλοι να επαναστατήσουν από το βάρος της ντροπής και να μας τα επιστρέψουν. Ειδάλλως, ας μείνουν με την κατάρα όλων των λαών.

 

Γιάννης Φραγκούλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Χώρος Διαφημίσεων

Μπίζνες Καλά Οργανωμένες

Όσοι είστε κάτοικοι παραμεθορίων περιοχών και νήσων, κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαπιστώσετε το πόσο βρώμικο παιχνίδι σας παίζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009. hellasforever.gr
 
 

 

Google