Ιστοχώρος Ελληνικά Σκεπτόμενων. Ελληνοκεντρικά Θέματα.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ

Ποιοι Είμαστε

  Αρχική Σελίδα

  Βιβλία

  Τέχνες & Πολιτισμός

  Νέα Φιλοσοφία

  Αρχαία Φιλοσοφία

  Θρησκειολογία

  Πολιτικά Θέματα

  Μακεδονικό Ζήτημα

  Άρθρα & Απόψεις

  Τα "Ελγίνεια" Μάρμαρα

  Μουσική & Μουσικοί

  Μυστικά Ελληνικής Γλώσσας

  Ανθελληνικές Προπαγάνδες

  Σατυρικές απαντήσεις

 

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαλάκα Πάγκαλε μαζι τα φαγαμε;


Τί είναι Πίστις. Κλικάρετε ΕΔΩ.


Επειδή έχω βαρεθεί από μικρό παιδί να μου πρήζουν τα παπάρια με εκείνον τον άγριο Νεκτάριο Αιγίνης, (φιστίκι κι έτσι) και το χαρτάκι που αν δεν το αντιγράψεις και δεν το μοιράσεις παντού σε σκοτώνει, πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το πλήρες σκηνικό για να μην σας πιάνουν άλλη φορά Κώτσους και μου πεθάνετε από το άγχος. Ξυπνάτε!!! Κι αφού ξυπνήσετε, διαδώστε κι εσείς με την σειρά σας παρακαλώ το αντίδοτο, διότι μείναμε λίγοι και θα μας αυξήσουν τους φόρους.

Πατήστε κι ΕΔΩ να δείτε τί έπαθε ο πρόεδρος της Αργεντινής που δεν έστειλε κάποιο άλλο γράμμα.


ΑΠΑΛΛΑΓΗ  ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ.

 

Κύριε υπουργέ άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.

Περιμένω να μου έρθει το χαρτί για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών κι έχω παντρευτεί μία χήρα 44 χρονών η οποία έχει μία κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου.

Επομένως, αφού ο πατέρας μου παντρεύτηκε την κόρη μου είναι γαμπρός μου. Επιπλέον, αφού η κόρη μου είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια, εκείνος είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου.

Άρα ο γιος μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.

Επομένως, είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

 

 


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

 Αποστολέας: ΑΙΣΧΥΛΟΣ.

Πριν 2 μέρες έλαβα ένα μέηλ (κλικάρετε ΕΔΩ για να το κατεβάσετε) που το είχε μεταφράσει από τα αγγλικά μία αδερφή που την λένε Βασιλεία. Δεν προσδιορίζεται το φύλο της «αδερφής», διότι μπορεί να είναι και Βασίλης που είναι Gay και να το άλλαξε σε Βασιλεία. Αυτό δεν μας αφορά, δικό του πρόβλημα εάν προτιμάει να είναι Volkswagen (το αμάξι που έχει την μηχανή από πίσω) ή άλλο όχημα, κωλεόπτερον κλπ. Ορίστε πάρτε την απόδειξη: «Απολαύσετε στα Ελληνικά το παρακάτω μήνυμα, την μετάφραση του οποίου, επιμελήθηκε η αδερφή Βασιλεία, την ημέρα των γενεθλίων της.»

Εδώ θα δούμε την συγκαλυμμένη αλήθεια, ότι η Βασιλεία είναι Βασίλης, και θα αποκαλύψουμε το οικογενειακό δράμα αυτής της ανδρός. Όσο για τα γενέθλια, μάλλον εννοούν για τότε που.... ξαναγεννήθηκε. Θα το δούμε στην συνέχεια.

Σας παραθέτω την ιστορία όπως θα μπορούσε ίσως να έχει και μετά από το τέλος σας δίνω το κείμενο που μου έστειλαν. Σκεφτείτε και λίγο τα παιδιά σας.

Και μην ξεχνάτε: «Τα πιό σοβαρά πράγματα, λέγονται στην πλάκα».

Αυτό το λέω για όσους παρεξηγηθούν. Με μία δεύτερη σκέψη έπειτα από την ανάγνωση ίσως να δείτε τα πράγματα καλύτερα και να διαγράψετε δια παντός τα βδελυρά υποκείμενα που σας στέλνουν τέτοιου είδους ραβασάκια πλύσεως εγκεφάλου. Είστε ελεύθεροι να σκέφτεστε ότι θέλετε, αλλά μόνο με το δικό σας μυαλό. ΜΗΝ τους αφήνετε άλλη φορά να σας κάνουν αυθυποβολή.

 

.......Κάθε Κυριακή απόγευμα, μετά την πρωινή λειτουργία κατά την εκκλησία, ο πάστορας και ο 11 χρονών γιος του, ο Βασιλάκης, συνήθιζαν να βγαίνουν στην πόλη και να μοιράζουν φυλλάδια ευαγγελισμού. Δηλαδή, τί συνήθιζαν; Τρίχες. Ο πάστορας έσερνε με το ζόρι το παιδάκι του μαζί για να μοιράσει διαφημιστικά φυλλάδια που με τα κατάλληλα τοποθετημένα λόγια που θα έπεφταν σε ανεκπαίδευτα μυαλά, θα μάζευαν κόσμο στην εκκλησία που θα έριχνε ο καθένας το παραδάκι του υπέρ πτωχών, (παστόρων) κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουν τα μεγάλα υπερπολυτελή πολυκαταστήματα. Με την διαφορά ότι αυτά σου λένε ότι αυτό κι εκείνο κοστίζουν τόσα. Στο φυλλάδιο του πούστορα, συγγνώμη, πάστορα, πουλούσαν πίστη και αγάπη και ήταν τζάμπα. Πλήρωνες μόνο άμα γούσταρες, άλλα πόσες φορές ρε μαλάκα δεν θα γουστάρεις; Θα πας στην κόλαση. Οπότε και τις 5 στις 10 φορές να πλήρωνες και πάλι κερδισμένοι έβγαιναν. Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσω ότι το παιδάκι 11 χρονών θα έπρεπε να είναι με άλλα παιδάκια και να παίζει, διότι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ είμαστε παιδιά και η παιδική ηλικία δεν επιστρέφει.

Εκείνο το απόγευμα έβρεχε κι έκανε κρύο. Ο μικρός φόρεσε χοντρά ρούχα, πήρε τα φυλλάδια και είπε στον πατέρα του (τον πάστορα) να πάνε μαζί να τα μοιράσουνε. Να μάθει ο κόσμος για την αγάπη του Ιησού, όταν δεν βάζει τον κόσμο να σφάζει αθώα μωράκια στο όνομά του. Ο πατέρας αρνήθηκε να έρθει μαζί λόγω καιρού αλλά τελικά ο γιός του τον έπεισε να πάει μόνος. Κι ο καριόλης ο πούστορας, χωρίς συγγνώμη αυτή την φορά, τον άφησε να πάει μέσα στην βροχή και το κρύο, ένα 11χρονο παιδάκι. ΜΟΝΟ στους δρόμους και έρμαιο του κάθε μαστροπού.

Αυτό το 11χρονο αγόρι περπάτησε στους δρόμους της πόλης από πόρτα σε πόρτα δίνοντας σε όποιον συναντούσε στο δρόμο ένα φυλλάδιο ευαγγελισμού.
 Μετά από  2 ώρες περπάτημα στην βροχή, (πού στο διάολο είχε φτάσει πια; Στον βόρειο πόλο;) πήγαινε πάνω-κάτω για το τελευταίο του φυλλάδιο. Σταμάτησε σε μια γωνία κοιτώντας να βρει κάποιον να του δώσει το φυλλάδιο αλλά ο δρόμος ήταν εντελώς ερημωμένος. Στη συνέχεια στράφηκε προς το πρώτο σπίτι που είδε, στάθηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά στην πόρτα και χτύπησε το κουδούνι αλλά κανένας δεν απάντησε.
Το χτυπούσε ξανά και ξανά αλλά ακόμα κανείς δεν απαντούσε. Περίμενε αλλά κανείς δεν απαντούσε. Νομίζω πάντως ότι το να χτυπάς επίμονα το κουδούνι κάποιου, είναι σαν να του δίνεις το δικαίωμα να σου γαμήσει κάνα χριστό. Αν δούλευε και θέλει να ξεκουραστεί κι εσύ του σπας τον ύπνο για να του δώσεις φυλλάδια με την αγάπη του χριστού, πάει να πει ότι αφού ο χριστός τον ξύπνησε και δεν θα ξεκουραστεί, δεν τον αγαπάει και τόσο.

Τελικά ο 11χρονος Βασίλης, το άφησε και έκανε να φύγει αλλά κάτι τον σταμάτησε.

Το χέρι του καυλωμένου λαθρομετανάστη μουσουλμάνου παιδεραστή ενοικιαστή, που ο μικρός Βασιλάκης του χτύπαγε επίμονα την πόρτα. Το παιδί τρόμαξε και πήγε να φύγει.

«Πού πάς; Στάααασου.... Μύυυυγδαλα!!!» του φώναξε ο Αμπντούλ και τον τράβηξε με δύναμη μέσα. «Γιατί μούχεις σπάσει τ’ αρχίδια ρε μικρέ μπάπα-μπούπα την πόρτα; Δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να κοιμάμαι ή να γαμάω;» είπε ο Αμπντούλ κοιτάζοντας το τροφαντό κωλαράκι του μικρού. «Ήθελα να σας δώσω ένα χαρτί που λέει ότι ο χριστός σας αγαπάει κύριε...» είπε ο Βασιλάκης. «Τί; Ήρθες μέσα στο καταχείμωνο και στην βροχή για να με ξυπνήσεις να μου πεις ότι ο χριστός σου με αγαπάει; Να με βρίσεις δηλαδή; Εμένα μόνο ο Αλλάχ με αγαπάει. Ξέχνα τα μύγδαλα. Για έλα δω να σου δώσω ένα μεγάλο φιστίκι αράπικο!!!» Τον πέταξε με το ζόρι πάνω στο κρεβάτι, στο πάτωμα, στον καναπέ, στην καρέκλα, στο τραπέζι, στο νεροχύτη και σε διάφορα άλλα μέρη και τούδωσε όχι ένα αλλά πεντέξι φιστίκια. Τούκανε ένα κώλο, μεγάλο σαν τις Τσιτσιολίνας όταν για πεντηκοστή φορά είχε χάσει την παρθενιά της (όχι σαν μερικές-μερικές που γεννάνε με λουλούδια κι επιμένουν ότι ακόμα είναι παρθένες) και τον πέταξε στον δρόμο. «Τώρα άμα είσαι μάγκας ξαναχτύπα μου άλλη φορά το κουδούνι» του είπε ο Αμπντούλ, ο νόμιμος λαθρομετανάστης.

Ο Βασιλάκης, παίρνει κλαμένος τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Τον βλέπει από μακριά ο πούστορας ο πατέρας του που περπάταγε σιγά-σιγά με τα σκέλια ανοιχτά σαν να βλέπεις το τέρμα του σταδίου Καραϊσκάκη να περπατάει, τρέχει κοντά του και τον ρωτάει: «Βασιλάκη είσαι καλά; Μοίρασες όλα τα φυλλάδια με την αγάπη του χριστού στον κόσμο;»

«Πατέρα, λέει ο μικρός, από σήμερα μόνο «Λάκης», το Βασιλάκης πέθανε. Σήμερα κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι ο χριστός είναι και πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ.» (Κόκαλο ο πούστωρ.) «Μάλλον έχει πρόβλημα με σένα. Αφού δεν σε αγαπάει, ΓΙΑΤΙ ο ΜΑΛΑΚΑΣ σε εκδικήθηκε πάνω σε μένα;»

 

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:

Να θυμάστε, το μήνυμα του ΑΙΣΧΥΛΟΥ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου φίλου σου. (δικού σου ανθρώπου)

Ευλογημένα τα μάτια που  το διάβασαν. (Μόνο αν γέλασαν και μετά έκλαψαν)

Μην αφήσεις αυτό το μήνυμα να σβηστεί και να ''πεθάνει''. Διαβάστε το και στείλτε το.

Ο παράδεισος είναι για όλους τους ανθρώπους. Προς το παρόν δεν βρίσκω κανέναν.

Κι όποιος έχει το τηλέφωνο του Αμπντούλ, άς το στείλει στην αρχιεπισκοπή να το παραλάβω από εκεί.

Ευχαριστώ.

Πρώην Βασιλάκης, για λίγο Λάκης και νυν Βασιλεία. (Η εγχείρηση στην Καζαμπλάνκα κόστισε αλλά άξιζε τα λεφτά της. Τώρα κάνω καριέρα στην TV.)

 

 MADE BY AISXYLOS.

 

(Κι όποιος μαλάκας θέλει να κάνει προσηλυτισμό σε Έλληνες, ας μάθει ότι τα μύγδαλα μας τελείωσαν. Πουλάμε μόνο φιστίκια.)

ΑΜΠΝΤΟΥΛ !!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η άτυχη ερωτική ιστορία του Σουμάχερ.

 


 

ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ.

Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε εκκλησιαστικό παρωπιδιασμό και προσηλυτισμό, καθώς και τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.

Εδώ προσπαθούσαμε να καταργηθεί η λέξη "Θρησκευμάτων" από το υπουργείο Εθνικής παιδείας κι αυτοί μόλις ανέβηκαν κατάργησαν

το "Εθνικής". Μπράβο στην νοημοσύνη του ΠΑΣΟΚ. Πάλι καλά που δεν καταργήσατε την λέξη: "Υπουργείο".


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ «Η1Ν1» 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

 

1) Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης από τον ιό.

Τί θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Ότι εάν έχουμε τον ιό μέσα μας δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εάν ακουμπήσουμε οποιοδήποτε σημείο του σώματός μας τότε αυτόματα κολλάμε τον ιό; Ρώτησε το ένα φίδι το άλλο: «Ρε σύ, μπας και είμαστε δηλητηριώδη; Μόλις τώρα δάγκωσα την γλώσσα μου.»

2) Αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων.

Όπως; Προφυλακτικά με γεύση φιστικοβούτυρο ή μπέϊκον; «Βούλα σε ζητάνε στο τηλέφωνο.... Κλείστο γρήγορα ανεύθυνε, θέλεις να με κολλήσεις;» «Μου δίνεις για λίγο τον στυλό σου;.... Όχι, δεν στον δίνω για να σε σώσω.»

3) Αποφυγή των χειραψιών και των φιλιών.

Όταν πηδ..... εμ, κάνετε σεξ με την γυναίκα σας συνήθως την φιλάτε χωρίς να προηγηθεί πρώτα χειραψία. (Γειά σου, τί κάνεις; Καλά; Κι εγώ καλά. Δεν πηδιόμαστε;) Αν απαγορεύεται η χειραψία, τότε απαγορεύεται αυτομάτως και η σωματική έρευνα-ψηλάφηση  πριν το σεξ. Κινδυνεύουμε να μας πούνε και ματάκηδες. «Βούλα κάτσε σε απόσταση να σε βλέπω για να την παίξω και μετά θα κάτσω εγώ να με βλέπεις εσύ». «Βαρέθηκα να κάνω το 69 μόνος μου.»

«Πουτάνα Ναόμι, επιτέλους, δεν άντεξες στην γοητεία μου και μούκατσες.» «Μαμά, γιατί με λένε Μαλάκα;»

4) Κάλυψη της μύτης και του στόματος με χαρτομάντιλο (ή με άλλο τρόπο) σε βήχα ή φτέρνισμα. Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο πρέπει να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση τόσο από τα παιδιά όσο και από το προσωπικό μέσα στους κάδους απορριμμάτων.

Το κλάσιμο επιτρέπεται;

Ισχύει ότι παρατήρηση αναγράφεται πιο πάνω στην παράγραφο 1. Αλλά έτσι και φτερνιστείς μέσα σε λεωφορείο, την πούτσισες μεγάλε. Θα κάνουνε σαν να είδανε τον Μητσοτάκη και θα τραβηχτούν όλοι στα πίσω καθίσματα και το όχημα θα πηγαίνει με σούζα. Δεν θα ξέρεις ποιόν να ευχαριστήσεις για την τύχη σου που θα σε μισούν τόσοι πολλοί την ίδια στιγμή και κανείς δεν θα τολμήσει να σε αγγίξει. Πάντως εδώ που τα λέμε, για κείνο το χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο, δεν έχω δει κανέναν μέχρι τώρα να σκουπίζει την μύτη του με μύξες από το ίδιο χαρτομάντιλο. Ίσως ο συντάκτης της ατομικής υγιεινής εκτός από σαλταρισμένος όπως μέχρι στιγμής διακρίνουμε, να είναι και γύφτος και να σκέφτεται έτσι από συνήθεια.

5) Απαγορεύεται τα παιδιά να πίνουν νερό απευθείας από τη βρύση με το στόμα.

Να πίνουν με το αυτί ή με την μύτη; Αν ΑΓΓΙΞΟΥΝ την βρύση για να βάλουν νερό σε πλαστικό ποτηράκι, τότε ΠΩΣ θα πιει νερό ο επόμενος εφόσον όπως αναφέρει η παράγραφος 3 απαγορεύονται οι χειραψίες; Να ανοίγουν την βρύση φορώντας γάντια;

6) Τακτικό πλύσιμο των χεριών των παιδιών και των εργαζομένων με υγρό σαπούνι και νερό, ιδίως μετά από βήχα ή φτέρνισμα. Το πλύσιμο πρέπει να διαρκεί 15-20 δευτερόλεπτα τουλάχιστον. Ακολουθεί προσεκτικό στέγνωμα των χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης οι οποίες θα απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων.

Η  διαδικασία πλυσίματος των χεριών περιγράφεται  εικονογραφημένη στο Παράρτημα Δ.

Δηλαδή το στέρεο σαπούνι σε πλάκα δεν κάνει; Και νερό; Έχετε δει εσείς ποτέ κάποιον να πλένεται με σαπούνι χωρίς να βάλει και νερό; (LSD έχει βαρέσει ο συντάκτης;) Αλλά αυτή η διαδικασία πλυσίματος των χεριών σε εικονογράφηση πρέπει να είναι το κάτι άλλο. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το εικονογραφημένο παράρτημα για να το παρουσιάσω.

 

* Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι στην εκπαιδευτική μονάδα μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλο με αντισηπτικό.

Πλύνε – πλύνε με τέτοια χημικά, στο τέλος θα είσαι σαν τον Φρέντυ Κρούγκερ στον δρόμο με τις λεύκες. Και δεν θα φταίει ο ιός.

 

* Συνιστάται καλό τρίψιμο των χεριών, για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, μέχρι το αντισηπτικό να στεγνώσει τελείως.

Το αντισηπτικό δεν στεγνώνει μόνο του αν δεν το σκουπίσεις με την πετσέτα. Εκτός κι αν κρεμάσεις τα χέρια σου με μανταλάκια στον ήλιο να στεγνώσουν μόνα τους.

 

* Το μπουκάλι με το αλκοολούχο διάλυμα (με αντλία έγχυσης και βάση) πρέπει να βρίσκεται σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας και εάν είναι δυνατό κοντά στην έξοδο.

Πώωω ρε πούστη μου πρόοδος. Θέλω να δω πώς είναι μία αντλία έγχυσης ΧΩΡΙΣ την βάση της. Στο ταβάνι θα την στερεώνανε; Καλού κακού, βγάλτε μία φωτογραφία την φάτσα σας στην αρχή της σχολικής χρονιάς και συγκρίνετέ την με το πώς θα μοιάζετε στο τέλος της χρονιάς. Γερασμένοι κατά 10 χρόνια από τα χημικά.

 

* Τα χέρια πρέπει να πλένονται καλά οπωσδήποτε πριν τη λήψη τροφής.

Ναι, αν τρώτε με τα χέρια και δεν χρησιμοποιείτε πιρουνοκούταλα. Η γυναίκα και η κότα όπως και να το κάνουμε, θέλουν «χέρι». Με τόσο πλύσιμο όμως που μας συνιστάτε, δεν διάβασα πουθενά να λέει ότι θα μας φτηνύνετε τον λογαριασμό του νερού. Λειψυδρίες έχουμε.

 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

 

Α. Κλινική συμΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ της γρίπης

 

Η κλινική συμπτωματολογία της γρίπης περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα συμπτώματα από τα ακόλουθα:

*    Πυρετό

*    Βήχα

*    Πονόλαιμο

*    Μυαλγίες

*    Συνάχι

*    Πονοκέφαλο

*   Ρίγος (το ρίγος από συγκίνηση επιτρέπεται;)

*   Αίσθημα κόπωσης ( Από την ξεκούραση; )

*  Διάρροια και εμετούς σε ορισμένες περιπτώσεις. (Παιδί μου σταμάτα να το κάνεις αυτό κάθε φορά που δεν σου αρέσει το φαγητό της μαμάς. Δεν θα σε πιστεύει κανείς πια.)

 

Τονίζεται ότι τα παιδιά και οι εργαζόμενοι των σχολείων που παρουσιάζουν ορισμένα από τα προαναφερόμενα συμπτώματα δεν πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο. ( όχχχχι ρε πούσσσστη μου-ου-ου..... άργησα τόσα χρόνια….. εμείς δεν τα είχαμε αυτά. Γιατί; Ε; Γιατί; )

Ωιμέ !!! Και πώς θα διδαχτούνε τα παιδιά μας ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήτανε Τουρκο-Μογγόλος, οι Σκοπιανοί ήτανε Έλληνες και τα αρχαία Ελληνικά ήτανε Σκοπιανή διάλεκτος, ο Χριστός ήταν Έλληνας από την Καβάλα και μιλούσε Αρβανίτικα, ότι ο χριστιανισμός ήταν ότι καλύτερο υπήρξε ποτέ για τους Έλληνες και ότι η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Ουάσινγκτον;

Κρίνεται σκόπιμη η αναζήτηση ιατρικής συνδρομής, στο δίκτυο πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, (π.χ. Παιδίατρος - Οικογενειακός γιατρός - Ιατρός Ασφαλιστικού Ταμείου κ.α.) καθώς και η παραμονή των ασθενών στο σπίτι.

 

Η κατ' οίκον παραμονή είναι υποχρεωτική για όσες μέρες διαρκεί ο πυρετός και επιπλέον ακόμα ένα 24ωρο μετά την υποχώρηση του, χωρίς τη χρήση αντιπυρετικών φαρμάκων.

Παρακαλείται ο συντάκτης του ως άνω ασυνάρτητου κειμένου, αφού συνέλθει από την υπερβολική δόση ναρκωτικών που πήρε πριν αρχίσει να γράφει το παρόν κείμενο με τις οδηγίες, να δοκιμάσει να το ξαναγράψει. Μετά, να πάρει άλλη μάρκα ναρκωτικών και να το ξαναγράψει, μετά να πάρει κι άλλη διαφορετική μάρκα και να ξανακάνει άλλη μία προσπάθεια να το ξαναγράψει. Έτσι τουλάχιστον να μας βοηθήσει να δούμε τις παρενέργειες και το πώς λειτουργεί το κάθε ένα ναρκωτικό, ώστε να βρούμε το κατάλληλο που θα  μας κάνει να βλέπουμε τον πρωθυπουργό να κάνει μαλακίες εις βάρος μας κι εμείς να αισθανόμαστε ευχαρίστηση.

Αν και κάτι μου λέει ότι αυτό το ναρκωτικό το έχουμε έμφυτο από την γέννα μας. Θα το διαπιστώσετε από τα πειράματα που θα γίνουν με τα νεύρα μας.

Μα τί λέω τώρα; Νοιώθει ο εθελοντής πεθαμένος;

 

ΑΙΣΧΥΛΟΣ.

 

  

 

 

Google