ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ

Ποιοι Είμαστε

  Αρχική Σελίδα

  Βιβλία

  Τέχνες & Πολιτισμός

  Νέα Φιλοσοφία

  Αρχαία Φιλοσοφία

  Θρησκειολογία

  Πολιτικά Θέματα

  Μακεδονικό Ζήτημα

  Άρθρα & Απόψεις

  Τα "Ελγίνεια" Μάρμαρα

  Μουσική & Μουσικοί

  Μυστικά Ελληνικής Γλώσσας

  Ανθελληνικές Προπαγάνδες

  Σατυρικές απαντήσεις

 

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με θέμα: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ''ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ''

Άρθρο του Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη.


Χρόνια τώρα παρακολουθώ τον προσηλυτισμό τον οποίο κάμνει η θρησκεία της ερήμου (ήτοι ο Χριστιανισμός), απ` όλα τα αιρετικά του μετερίζια: Ευαγγελιστές, Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Ιεχωβάδες και άλλες παραλλαγές Χριστιανών όπου η απαρίθμησή τους δεν έχει τελειωμό.
Χρόνια τώρα παρατηρώ ότι η τεχνική και η μέθοδος του εν λόγω προσηλυτισμού ωχριά συγκρινόμενη με την προπαγάνδα του Γκέμπελς ή την προπαγάνδα των Κομουνιστών από την εμφάνισή τους, μέχρι τον Ενβέρ Χότζα της Αλβανίας ή οποιονδήποτε άλλων πολιτικοκοινωνικοθρησκευτικών ιδεολογημάτων που προσπάθησαν ή προσπαθούν να πλύνουν και να ξεπλύνουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο μεταλλάσσοντάς τον σε εγκέφαλο πτηνών ή εγκέφαλο προβάτων.  ..............Διαβάστε Περισσότερα.

 


Θέλετε να δείτε με τα μάτια σας το πώς κάθε όποτε τους συμφέρει αλλάζουν τις εγκυκλίους που οι ίδιοι κατασκευάζουν; Εννοώ τις εγκυκλίους που έλεγαν ότι όποιος γονέας δεν θέλει, δεν θα διδάσκεται το παιδί του τα θρησκευτικά στο σχολείο του. Ακόμα κι εκεί μας βυθίζουν το μαχαίρι ποιο βαθιά, εμφυτεύοντας στα παιδιά μας την θρησκεία του Ισραήλ με το ζόρι. Με το ζόρι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ελέφαντες. ξεχνούν όμως ότι δεν παραμένουμε για πάντα παιδιά, μεγαλώνουμε, και μαζί με εμάς μεγαλώνουν κι άλλα πράγματα επάνω μας και μπορεί κάποτε να τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους, ώστε να έρθει η στιγμή που όταν θα κυκλοφοράνε στον δρόμο να έχουν αντί για σώβρακο στο παντελόνι, έναν.... τοίχο. Πατήστε ΕΔΩ να διαβάσετε τα κείμενα των εγκυκλίων και τα ειρωνικά μα άκρως ορθολογικά σχόλια για αυτές. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε κι ΑΥΤΟ ΕΔΩ το κείμενο για να νοιώσετε το μεγαλείο του να είσαι προσκυνητής κατουρημένων ποδιών.

Άραγε θα βρεθεί επιτέλους κάποτε ένας ΑΝΤΡΑΣ που θα φορολογήσει αυτά τα άγια ρεμάλια; Αυτούς τους αφορολόγητους ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ που ζούσαν και ζουν από τις σάρκες μας;


Και ένα αποκαλυπτικό κείμενο, από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ.

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από νόμο του αυτοκράτορα Ιουλιανού, όταν αποφάσισε να δημεύσει την εκκλησιαστική περιουσία. Πρόκειται για ακαταμάχητο επιχείρημα: "Αφού λοιπόν ο θαυμάσιος (χριστιανικός) νόμος τους τούς προτρέπει να απαρνηθούν τα υπάρχοντά τους για να πορευτούν πιο εύκολα προς τη βασιλεία των ουρανών, γι' αυτό και εμείς, συμφωνώντας με τους αγίους τους, δώσαμε διαταγή να κατασχεθούν όλα τα χρήματα της εκκλησίας των Εδεσσηνών και να δοθούν στους στρατιώτες και τα κτήματά τους να προστεθούν στα δικά μας ιδιόκτητα. Και αυτό για να φτωχύνουν και να βάλουν μυαλό, αλλά και για να μη στερηθούν τη βασιλεία των ουρανών στην οποία ακόμα ελπίζουν. Διαβάστε περισσότερα.......


«Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός σας Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»! Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε κάν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυψε λεπτό πρός λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του κ.κ. Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009). Ο Βαρθολομαίος και ο Δημήτριος επίσημοι προσκεκλημένοι του East Park Synagoge Περιφρονώντας τους Ιερούς Κανόνες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας που απαγορεύουν στους Χριστιανούς να εισέρχονται στις Εβραϊκές Συναγωγές (οι μέν λαϊκοί παραβάτες πρέπει να αφορίζονται, οι δε κληρικοί να αποσχηματίζονται με συνοπτικές διαδικασίες!)

ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΜΙΤ)  ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ και εκπρόσωπο της ανορθοδοξίας σας….. που ελέγχει τα ¾ της Ελλάδας, διότι είναι νέες χώρες (για αυτόν τον πράκτορα)  και παίρνει και τα ¾ των εισπράξεων από τις Μητροπόλεις των νέων χωρών… της Ελλάδας. Είναι να μην τρελαίνεσαι; Ένας άλλος τον πήρε χαμπάρι για την παράνομη και αφορολόγητη κονόμα του Φαναρίου (Χριστόδουλο τον έλεγαν) και τον ξέκαναν στο Τάκα Τάκα, γιατί τον πήγαν στην Αμερική. Εκεί όλα τα Νοσοκομεία τα ελέγχουν τα αφεντικά του Βαρθολομαίου γι' αυτό με την πρώτη ευκαιρία πήγε την ημέρα Εθνικής Εορτής μας να τους Προσκυνήσει, για το καλό που του έκαναν....  http://www.youtube.com/watch?v=LOpHM6CYVGs&feature=player_embedded  Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσουνε.

Σχετικά με το τί είναι ο Βαρθολομαίος, μπορείτε να το διαπιστώσετε κλικάροντας ΕΔΩ.


Μαρκήσιος Ντε Σαντ. Διάλογος ενός ιερωμένου με έναν ετοιμοθάνατο. Καταπληκτικό κείμενο.

Διαβάστε περισσότερα.....


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον ΜΥΘΟ για την επανάσταση του 1821.

Κατεβάστε σε ΖΙΠ αρχείο πέντε κείμενα που αποδεικνύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για την Ελληνική επανάσταση του 1821 και την διαχωρίζουν από τον ΜΥΘΟ που "έπλασε" η εκκλησία. Κλικάρετε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το Zip, κι ΕΔΩ  για ένα έκτο κείμενο σε pdf που θα σας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ το πόσο ΑΝΤΡΕΣ με ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ είναι τα μαυροφορεμένα ρεμάλια που τους ακουμπάτε τον οβολόν σας (υστέρημά σας) επειδή έτσι θέλουν εκείνοι, λέγοντας ότι δεν σας αναγκάζουν αλλά το πράττετε μόνοι σας. Τα σκουλήκια κάνουν τρύπες στην γη και της δίνουν αέρα για να αναπνέει. Τα ρεμάλια τις κάνουν για να κρύβονται. Το σκουλήκι δηλαδή έχει αξία.

 

Το ογκώδες βιβλίο του Γιάννη Ρούσσου

850 σελίδων Α4 είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!

Κλικάρετε πάνω στο βιβλίο για πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009. hellasforever.gr
 
 

 

Google