ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ

Ποιοι Είμαστε

  Αρχική Σελίδα

  Βιβλία

  Τέχνες & Πολιτισμός

  Νέα Φιλοσοφία

  Αρχαία Φιλοσοφία

  Θρησκειολογία

  Πολιτικά Θέματα

  Μακεδονικό Ζήτημα

  ’ρθρα & Απόψεις

  Τα "Ελγίνεια" Μάρμαρα

  Μουσική & Μουσικοί

  Μυστικά Ελληνικής Γλώσσας

  Ανθελληνικές Προπαγάνδες

  Σατυρικές απαντήσεις

 

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Του Ίωνα Δαμόκλειου.

Εργάζομαι 25 ολόκληρα χρόνια χωρίς σταματημό. Δεν γνωρίζω τι θα πει να είσαι το μεσημέρι σπίτι σου με την οικογένειά σου, τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου γύρω από ένα τραπέζι. Δεν γνωρίζω τι σημαίνει ένας Σαββατιάτικος πρωινός καφές στο Πασαλιμάνι, την Πλάκα, την Ακρόπολη. Δεν γνωρίζω τι σημαίνει ύπνος χωρίς έγνοιες, χωρίς αγωνία για το αύριο. Ουδέποτε εισέπραξα από το νεοελληνικό κράτος την παραμικρή βοήθεια. Δεν θυμάμαι τίποτα καλό από αυτή τη χώρα από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα. Κανένας από την οικογένειά μου δεν υπήρξε τσανάκι του δημοσίου, αργόμισθος υπάλληλος του κράτους και βολεμένος. Ίσως γι’ αυτό να ευθύνεται η Μικρασιατική μου καταγωγή. Στην Ελλάδα, ένα μεγάλο μέρος της σταδιοδρομίας ενός ανθρώπου, οφείλεται στην Πελοποννησιακή ή μή, καταγωγή του.

Αν είσαι –όπουλος, -άκος ή -έας, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες στο να βολευτείς σ’ αυτόν τον τόπο. Εγώ όμως ουδέποτε ζήτησα να βολευτώ. Να αξιολογηθώ στα ίσα ζήτησα. Με ποιον όμως; Με τους τσάτσους; Τα στελέχη της κομματοκρατίας; Τα κοπρόσκυλα που πληρώνονται από τον εξαθλιωμένο, ξεζουμισμένο κοσμάκη; ..........Διαβάστε Περισσότερα:

 


ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.

 

Το παρακάτω κείμενο εστάλη στο TAXISnet στις 10-12-2012.

 

Καλημέρα σας.

Έχω να σας κάνω λίγα απλά ερωτήματα πάνω στις εφοριακές νομοθεσίες σας που με απασχολούν πολύ τελευταία, αν και είναι αυτονόητο πως γνωρίζω ότι δεν είστε εσείς οι νομοθέτες. Θα ήθελα να έχω μία απάντησή σας το συντομότερο δυνατόν γιατί η κατάστασή μου είναι κρίσιμη και δεν ξέρω πού θα καταλήξω, ίσως στην καλύτερη περίπτωση σε ένα νοσοκομείο. Το θέμα είναι το πού θα καταλήξουν αυτοί που κρέμονται από μένα. Η γυναίκα και τα 3 παιδιά μου.

Για να μην μακρηγορώ στην εισαγωγή, περνάω στο κυρίως θέμα.

Έχω μία ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων χρεών που είναι από φόρο κληρονομιάς. Θα την βρείτε, καθώς και τα σχετικά περί αυτής, στον αριθμό πρωτοκόλλου: 21884. Δ.Ο.Υ. Δ’ Πειραιά.

Το ΑΦΜ μου είναι *********. Γιάννης Φραγκούλης. (κινητό: *********)

 

Πριν ένα με ενάμιση χρόνο αν θυμάμαι καλά, έκανα αποδοχή κληρονομιάς σε σπίτι που μου άφησε την πλήρη κυριότητα η αδερφή του πατέρα μου. Στο ίδιο σπίτι γεννήθηκα και στο ίδιο μένω επί 53 συνεχόμενα έτη. Έκανα λοιπόν τα σχετικά χαρτιά στην εφορία και μου βγήκε ένα ποσόν φόρου 7.920 ευρώ. Ενώ διευκρίνισα στους υπαλλήλους που υπολόγισαν αυτόν τον φόρο, ότι είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ λόγω εκείνων των μέτρων που φρόντισε να λάβει ο συνάδελφός σας ο Παπακωνσταντίνου, έχω κλείσει το μαγαζί μου και δεν έχω πόρους ζωής και το μόνο που μου μένει είναι αυτό το σπίτι για να έχω μία στέγη με την οικογένειά μου, μετά από τέτοια ξεφτίλα που μας έκανε το υπουργείο οικονομικών και μας «αυτοκτόνησε» όλους μας. Τους είπα μάλιστα εντελώς αντικειμενικά, πως επί Νέας Δημοκρατίας εξαιρούνταν του φόρου κληρονομιάς όσοι έχουν 3 παιδιά και είναι και η πρώτη τους κατοικία. Εγώ ΚΑΙ έχω 3 παιδιά ΚΑΙ είναι και η πρώτη μου κατοικία. Δεν με έλαβαν υπόψιν και συνέχισαν σαν να μην με ακούνε. Μου έβγαλαν σε 12 διμηνιαίες να δίνω 650 ευρώ. Ποσόν που φυσικά δεν μπορούσα να βρω, γιατί για να ζήσω αναγκαζόμουν να γίνομαι ο χαμάλης της γειτονιάς, από βιοτέχνης που ήμουν. ΔΕΝ είχα λεφτά και γι’ αυτό δεν πλήρωνα. Γνωρίζετε εσείς κάποιον να έχει και να μην τα δίνει; Και δεν μιλάμε τώρα για μεγαλοεπιχειρηματίες που κλέβουν ασύστολα, μιλάμε για ένα σπιτάκι που κάποιος μου χάρισε και δεν είμαι ούτε «μεγαλό» ούτε «επιχειρηματίας». Είμαι απλά μεγαλοάνεργος.

Στην ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων που μου ήρθε, μαζί με την «απειλή» για δικαστήριο αν δεν πληρώσω ή δεν κάνω διακανονισμό, υπήρχε και το πρόστιμο προσαυξήσεων 1.185,57 ευρώ. Σύνολο = 9.105,91 ευρώ. Με προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. Δαμίγο Εμμανουήλ.

Σήμερα 10-12-2012 στο γραφείο που γίνονται οι διακανονισμοί, ενώ είπα στον υπάλληλο ότι λογιστής και ο δικηγόρος μου είπε πως αν κάνω διακανονισμό αυτός μπορεί να είναι σε 45-48 δόσεις περίπου και διαγράφονται και οι προσαυξήσεις, εκείνος μου απάντησε ότι ο λογιστής δεν ξέρει τί λέει. Και άρχισε να κάνει υπολογισμούς και φτάσαμε στο σημείο όπου έπρεπε λέει, να δώσω ΕΠΙΤΟΠΟΥ 620 ευρώ για να γίνει η διαδικασία διακανονισμού και μετά αυτός να είναι ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ στα 650 ευρώ. Του είπα ότι έχω πάνω μου μόνο 40 σεντς, άμα τα θέλει. Μου είπε πως δεν γίνεται τίποτα και πρέπει να πληρωθεί το ποσόν για να ξεκινήσει ο διακανονισμός. Συνεχίζοντας, τον ρώτησα:

«Αν ΔΕΝ ΕΧΩ να πληρώσω, και μάλιστα για κάτι που ΔΕΝ ανήκε ΠΟΤΕ στο κράτος αλλά ΠΑΝΤΑ στην δική μου οικογένεια και είναι ήδη πληρωμένο, τί θα μου κάνετε δηλαδή, για να ξέρω. Θα μου το πάρετε; Κι αν φτάσω στο σημείο να πηδήξω από το παράθυρο, θα αξίζει τον κόπο που δεν κάνατε να με υπολογίσετε σαν άνθρωπο; Ένας νεκρός είναι καλύτερος από έναν ζωντανό;»

Η απάντησή του ήταν απλή αλλά ψυχρή: «Απλά θα πρέπει να πληρώσετε κάτι, έναντι του χρέους σας αν δεν έχετε».

Κι εδώ κύριε ή κυρία που διαβάζετε αυτό το γράμμα μου, έρχομαι εγώ να σας ρωτήσω, γιατί νομίζω πως διαθέτω κάποια στοιχειώδη λογική και δικαιούμαι και μίας λογικής απάντησης:

«Όταν έπρεπε να δίνω 650 το ΔΙΜΗΝΟ και δεν τα έδωσα επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑ, με τιμωρείτε επειδή δεν είχα κι «έπρεπε» να είχα κι έτσι μου βάζετε να πληρώσω για να μάθω άλλη φορά να είμαι καλό παιδί, 650 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ??????»

Όταν δεν είχα στο δίμηνο, ΠΩΣ γίνεται να μπορώ να τα διαθέτω στον μήνα; Κάποιος μάλλον πρέπει να ελέγξει τα μυαλά των κυρίων που βγάζουνε τέτοιες αποφάσεις, ίσως να πρέπει να περάσουν πρώτα από ψυχίατρο πριν πάνε να αναλάβουν θέσεις λογιστών του κράτους.

Και μία τελευταία ερώτηση. Αν τελικά δεν έχω να πληρώσω, τί θα γίνει; Θα με στείλετε στο δικαστήριο επειδή δεν έχω; Δεν είπα ότι δεν θέλω να πληρώσω, ότι ΔΕΝ ΕΧΩ είπα. Να πάω δηλαδή να ληστέψω τον Πακιστανό που έχει δουλειά κι εγώ δεν έχω; Τί θα μου πει ο δικαστής; Να πάω να κόψω τον λαιμό μου να τα βρω; Θα με κλείσει μέσα χωρίς να έχω κάνει κάποιο παράπτωμα; Θα μου πάρετε το σπίτι σε πλειστηριασμό, που ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ σε εσάς (στο κράτος δηλαδή) και κανείς δεν σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Αν πήγα 26 μήνες φαντάρος, πήγα για να μπορώ να υπερασπίζομαι τα κεκτημένα μου και των προγόνων μου. Δεν πήγα για να μπορεί ο καθένας να με κάνει μπρελόκ και κομπολόι και να μην λογίζομαι για άνθρωπος αλλά για μηχανή. Ακόμη και οι μηχανές θέλουν λάδι (φαγητό) για να δουλέψουν κι εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ καθημερινά φαγητό. Κι αν η γυναίκα μου δεν δούλευε σε φαστφουντάδικο να φέρνει κάθε βράδυ 3-4 τοστ, θα είχαμε πεθάνει από την πείνα. Επειδή 300 γουρούνια σε ένα μακρόστενο κτίριο συνεδριάζουν και σκέπτονται τις «καλύτερες» λύσεις για το καλό μας. ’ραγε πώς να έμοιαζαν οι «χειρότερες» λύσεις για το καλό μας; (Και αυτό το τελευταίο, παρακαλώ να τους το μεταφέρετε αν έχετε την δυνατότητα.) Θα είναι καλύτερα ας πούμε να μένω στον δρόμο, να κοιμάμαι μέσα σε κούτες και στο κρύο ή την βροχή και να έτρωγα από τα σκουπίδια;

 

Ζω σε ένα κράτος που ανέδειξε τον πολιτισμό, τις τέχνες, την φιλοσοφία και πλείστα άλλα. Για την ακρίβεια, ζω σε ένα πρώην κράτος που ανέδειξε όλα αυτά, ας μην κοροϊδευόμαστε. Σε αυτό το σημερινό κράτος της «βαθιάς λογικής,» αν κάποιος σου χαρίσει 5.000 ευρώ πρέπει να πληρώσει φόρο χαρίσματος αυτός που σου τα χάρισε καθώς κι εσύ που τα έλαβες. Αυτό, στην σημερινή Ελλάδα, καλείται «ΛΟΓΙΚΗ».

Επειδή αν δεν δηλώσεις ότι χάρισες κι ο άλλος ότι τα έλαβε, (και πρέπει να πληρώσουν φόρο χαρίσματος αμφότεροι) αποκαλούνται αυθαιρέτως «κλέφτες του κράτους» και πάνε στο φρέσκο.

Και σας ρωτώ: «Αξίζει να ζει κανείς για αυτή την ΚΩΛΟΧΩΡΑ και να δίνει και την ζωή του;» Μάλλον όχι. Αυτή η χώρα όπως καθημερινά αποδεικνύεται, αποτελείται από λογιστές που από την πολλή χρήση των αριθμών κάποια στιγμή τρελαίνονται και δεν σου δίνουν να το καταλάβεις γιατί δεν το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Το καταλαβαίνεις αυτόματα μόλις πιάσουν κυβερνητικές θέσεις.

Ευχαριστώ και θα περιμένω μία απάντησή σας πάνω στο πρόβλημά μου, να μου πείτε τί είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ δυνατόν να κάνω για να λυθεί το ζήτημα.

Και μην ξεχνάτε, μην αφήνετε τις «μηχανές» να ενεργούν για πάρτι σας. ΕΣΕΙΣ είστε οι χειριστές των υπολογιστών κι εκείνοι για να αποκτήσουν υπόσταση περιμένουν τις ΔΙΚΕΣ σας εντολές. Όχι εσείς από εκείνους. Δεν είμαστε ρομπότ, είμαστε άνθρωποι. Πώς σας κατάφεραν και το ξεχάσατε αυτό;

Και πάλι καλημέρα σας.

Γιάννης Φραγκούλης.

 

****************************


ΔΡΙΜΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ» ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 έγινε το γκραν γκινιόλ ψήφισμα στην Βουλή των Ελλήνων (χωρίς τους Έλληνες) σχετικά με το Μνημόνιο Νο.2.

Οι βουλευτές που ψήφισαν κατά, δηλαδή αντίθετα από την «διαταγή» του αρχηγού κι αυτό είχε σαν συνέπεια την διαγραφή τους από τα κόμματα, είναι οι κάτωθι:

 

Από την Ν.Δ:

Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ:

Λούκα Κατσέλη, Σπύρος Κουβέλης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βάσω Παπανδρέου, Βασίλης Τόγιας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Χρήστος Κατσούρας, Θ.Παπαστρατίδης, Αλ.Αθανασιάδης, Οδ.Βουδούρης, Τσ.Μάτατζη, Γ.Αμιρίδης, Αννα Βαγενά. Απώντες ήταν οι Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος, Κυριακή Τεκτονίδου, Μαρία Κυριακοπούλου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

Από το ΛΑ.Ο.Σ:

Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης.

 

Δηλαδή 37 συν 6 απόντες = 43 βουλευτές.

Τόσοι πολλοί βουλευτές συγκροτούν ένα κόμμα με αρκετή εξουσία μέσα στα της Βουλής τεκταινόμενα. Είναι ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ψήφοι. Τόσοι ψήφοι μπορούν να αλλάξουν την πορεία μιάς χώρας, όπως θα μπορούσαν να την είχαν αλλάξει πριν λίγους μήνες με την καταψήφιση του Μνημονίου Νο.1 τα ίδια άτομα, οι ίδιοι βουλευτές. Αν θυμάστε, τότε οι ίδιοι ψήφησαν «Υπέρ» του Μνημονίου.

Ένα ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου στις 16/02/2012, λέει ότι: «Αύριο κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνονται από τη ΝΔ οι προσχωρήσεις των διαγραμμένων από τον ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτών Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη. Η έκπληξη θα είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ότι μαζί με τους δύο θα ενταχθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης, που σκόπευε να ψηφίσει υπέρ του νέου μνημονίου, αλλά τελικά δεν το έπραξε λόγω της αποχώρησης του ΛΑΟΣ από τη βουλή κατά την κρίσιμη ψηφοφορία».

Πριν ξεκινήσω με την καταγγελία που θέλω να κάνω, ας σας ρίξω μια σφαλιάρα μπας και ξυπνήσετε, γιατί βλέπω διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε. Τα μάτια και το μυαλό σας έχουν μουδιάσει, έχετε πάθει ανοσία στην θέα των γραμμάτων και της ακοής. Από λαός με λαμπρή ιστορία φιλοσόφων έχετε καταντήσει σε λαό «Λαπά» και «Μαλάκα» με την σημασία της λέξεως. Κι επεξηγώ, με λίγα και απλά λόγια:

Η πλάκα αυτού του κουκλοθέατρου είναι ότι διαγράφηκαν επειδή ψήφισαν «αντίθετα». Δηλαδή, διώξανε τους μεν από ένα κόμμα επειδή ψήφισαν «αντίθετα», για να τους πάρει το άλλο κόμμα που διέγραψε κάποιους άλλους που ψήφισαν το ίδιο «αντίθετα». Τότε ποια η διαφορά εφόσον εισχωρούν σε άλλο κόμμα μέλη που και πάλι αρνητικά θα ήταν στην συγκεκριμένη ψήφο;

Δεν το αφήνω πάνω σας, δώστε το θέμα σε κάποιο παιδάκι του δημοτικού να σας απαντήσει, έχει πιο καθαρό μυαλό, γιατί εσείς από την πολλή σκέψη αποδεδειγμένα πια, μπορεί να κάψετε κανέναν εγκέφαλο και να μην ψηφίσετε για χιλιοστή φορά το σωστό άτομο.

 

Και προχωρώ στην καταγγελία για τους διαγραφέντες βουλευτές, ελπίζοντας πως ο Ελληνικός λαός θα την προχωρήσει σε βάθος επειδή κάποια στιγμή ΨΗΦΙΣΑΤΕ και διέγραψαν τον βουλευτή της αρεσκείας σας επειδή σας «υποστήριξε».

 

Καταπατήσατε και καταστρατηγήσατε ολόκληρο το Ελληνικό Σύνταγμα !!!

Εάν πρόκειται να διαγράφονται οι βουλευτές που έχουν αντίθετη άποψη από αυτήν του αρχηγού του κόμματός τους, τότε ποιος ο λόγος στις εκλογές να μπαίνουν τα ονόματα υποψηφίων στα ψηφοδέλτια; Η λέξη και μόνον «Βουλευτής» σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός βούλεται, έχει δική του βούληση, προσωπικότητα. Εκτός κι αν τα κόμματα θέλουν να περιστοιχίζονται από κομματόσκυλα, οπότε αντί για παχυλό μισθό μπορούμε να τους ρίχνουμε ένα πιάτο με αποφάγια σε κάποια γωνία, να τα παίρνει στο σχόλασμα ο αρχηγός από το λουρί και να τα κοιμίζει στο κομματοσκυλόσπιτο και να κοιμόμαστε κι εμείς ήσυχοι ότι δεν θα χαλάσει η γραμμή κανενός κόμματος. Ότι όλοι θα είναι συνεχώς αντίπαλοι και ποτέ ο ένας δεν θα δώσει το δίκιο στον άλλον της άλλης παράταξης. Συν του ότι θα ξέρουμε πως τα λεφτά μας για τους μισθούς τους θα πιάνουν τόπο, εφόσον θα διατηρούν πάντα αυτή την πανηλιθίως ευθεία γραμμή.

Σαν Έλληνας πολίτης, διαμαρτύρομαι για την διαγραφή οποιουδήποτε βουλευτή, οποιουδήποτε κόμματος, έστω κι αν δεν τον ψήφισα. Αυτή η πράξις είναι δικτατορική, τριτοκοσμική και δεν έχει υπόσταση. Στερείτε από τον ελεύθερο άνθρωπο σε ελεύθερη και δημοκρατική χώρα, την ελεύθερη και δημοκρατική βούληση και καταπατάτε την έννοια της δημοκρατίας, ασυστόλως και εις το έπακρον. Όταν ψηφίζαμε, δεν ψηφίσαμε ρομπότ αλλά ανθρώπους. Στους οποίους κι εμπιστευθήκαμε την ορθή κρίση τους. Στην προκειμένη περίπτωση της διαγραφής, ΕΑΝ οι βουλευτές αυτοί έχουν δίκιο που καταψήφισαν και οι αρχηγοί τους έχουν άδικο, είναι σαν να οδηγάς ένα αμάξι και να σου λένε ότι μπροστά έχει γίνει κατολίσθηση κι εσύ να απαντάς εγωιστικά πως περνάς από κει κάθε μέρα και δεν συμβαίνει τίποτα. Μα ο άλλος βλέπει την τρύπα και στο λέει. Αν είσαι αρχηγός και δεν βλέπεις, τότε φόρα γυαλιά. Δεν βλάπτει. Απαγορεύεται να ρίξεις στον γκρεμό ένα ολόκληρο έθνος για να ικανοποιήσεις μονάχα τον εγωισμό σου. Εκτός…. κι αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Να είσαι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ και να παίρνεις διαταγές από αλλού !!!

Όταν ένα ολόκληρο έθνος σου φωνάζει «ΟΧΙ» αλλά εσύ επιμένεις ν’ ακούς «ΝΑΙ», τότε ή πρέπει να κοιτάξεις τ’ αυτιά σου ή είσαι εγωιστής ή εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία προς αφανισμό του έθνους που σε ψήφισε.

Ήμουν σίγουρος ότι εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά ήμουν σίγουρος ΜΟΝΟ για εσένα, μόνο για το άτομό σου. Τώρα, είμαι σίγουρος πως ΟΛΟΙ ΣΑΣ δουλεύετε για τον ίδιο αλλοδαπό εργοδότη.

Δεν θα μιλήσω για κρεμάλες, γιατί ολόκληρος ο Ελληνικός λαός σας έχει ήδη κρεμάσει με την σκέψη του. Για τον Ελληνικό λαό, είστε όλοι νεκροί. Αυτή την στιγμή ζούμε την ταινία με τα ζόμπι που τρώνε τους ζωντανούς. Μην ξεχνάτε ότι οι ταινίες έχουν ένα τέλος, το ίδιο κι ο σκηνοθέτης. Αυτό που μένει είναι η «Ιστορία» κι εσείς θα παραμείνετε στους αιώνες σαν το πιο σιχαμερό κομμάτι της, που ακόμη και η ιστορία θα απαιτήσει ν’ αλλάξει όνομα για να μη νοιώθει την σιχαμάρα από την βρώμα σας επάνω της. Όχι, δεν θα μιλήσω για κρεμάλες. Θα μιλήσω όμως για ζωολογικό κήπο. Πρέπει να σας συλλάβουν και να σας βάλουν μέσα σε κλουβιά, να περνάνε οι τουρίστες να βλέπουν το θέαμα και να μάθουν τι δεν πρέπει να ανέχονται στην ζωή τους αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ανθρώπινη υπόσταση κι αξιοπρέπεια. Αντί για φαγητό, να σας ταΐζουν ΜΟΝΟ οι τουρίστες, μονάχα με κέρματα και να τα δίνετε στον Ελληνικό λαό ικετεύοντας να σας αγοράσει λίγο ψωμί για να ζήσετε μιάς κι αυτά δεν τρώγονται. Να νιώσετε το πώς είναι να είσαι άστεγος επειδή δεν είχες λεφτά να πληρώσεις το χαράτσι που φορολόγησες σε έναν ολόκληρο λαό. Χωρίς πετρέλαιο για θέρμανση, χωρίς στέγη, χωρίς τον απαραίτητο ρουχισμό, αλλά με την τεθωρακισμένη Μερσεντές έξω από το κλουβί για να θυμάστε το τι είχατε και τι χάσατε, πού ήσασταν και πού είστε, επειδή ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ και ΛΙΔΩΡΗΣΑΤΕ ένα ολόκληρο ένδοξο έθνος, ένα έθνος που όλοι οι λαοί της γης, ακόμη και οι πιο εγωιστές, του χρωστούν τον πολιτισμό τους. Μας σπιλώσατε την τιμή μας σαν Έλληνες και σαν ανθρώπους.

Και τέλος, σας καταγγέλλω στον Ελληνικό λαό και σε κάθε εξουσία που από αυτόν απορρέει, ότι σπιλώσατε και καταρρακώσατε την τιμή του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το σεβαστότερο όργανο του κράτους μας που έπρεπε να βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα βάθρα της εθνικής μας υπερηφάνειας, εφόσον η δικαιοσύνη είναι βγαλμένη και φερμένη μέσα από την Ελληνική αρχαία μας ιστορία, διατάζοντάς το να ποδοπατήσει, να χτυπήσει αλύπητα και να σφαγιάσει τους απλούς πολίτες που βγήκαν ειρηνικά να διαδηλώσουν για τα δίκαιά τους. Τοποθετώντας ΔΙΚΑ σας άτομα, υπάνθρωπους, δημιουργώντας δικής σας εμπνεύσεως επεισόδια και συλλαμβάνοντας όσους αντιστέκονταν στις ροπαλιές τους, σαν ταραξίες. Χτυπήσατε αλύπητα γέρους συγγενείς των αστυνομικών και των απλών πολιτών που έτυχε να περνάνε από την περιοχή, όχι μόνο δεν τους βοηθήσατε να ξεφύγουν από τον γενικό χαμό που εσείς δημιουργήσατε, αλλά τους στείλατε και στο νοσοκομείο. Η αστυνομία που συμμετείχε από τον Ιούλιο του 2011 έως και σήμερα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!! Δεν είναι τα δικά μας παιδιά. Τα δικά μας παιδιά έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ φιλότιμο και δεν χτυπούν τους γονείς τους, αλλά τους αγγίζουν, τους χαϊδεύουν, τους προσέχουν !!!!!!

Κάποια στιγμή και πολύ σύντομα, θα περάσουμε στην «επόμενη μέρα». Καλό θα είναι το «υγιές» μέρος της Ελληνικής Αστυνομίας να αποφασίσει αν θέλει να μολυνθεί εξ ολοκλήρου ή να απομακρύνει δια παντός τον ιό που την έχει περιβάλλει. Μας καταντήσατε να ντρεπόμαστε να λέμε στους ξένους ότι είμαστε Έλληνες. Κανονίστε να συντομεύσετε τα πράγματα προς το καλύτερο για αμφότερους, γιατί όσο το καράβι πλησιάζει στην Ρόδο, τόσο μικρότερο γίνεται και το πήδημα. Εάν θέλετε να σας σεβόμαστε, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Συλλάβετε τους προδότες. Τα άρθρα του νόμου 120 του Συντάγματος, σας ΔΙΝΟΥΝ αυτό το δικαίωμα !!!! Σταματήστε επιτέλους να συλλαμβάνετε τον αθώο πολίτη που σας πληρώνει τους μισθούς και συλλάβετε εκείνους που «καθορίζουν» το ποσόν του μισθού σας. Που σε λίγες «μέρες» θα είναι ψίχουλα. Συλλάβετε εκείνους που ΕΚΛΕΨΑΝ τα λεφτά του Έθνους και τα φυγάδευσαν, που τα έκαναν πλάκες χρυσού, που λάδωσαν για μίζες, που έπαιρναν επιδόματα παρουσίας στην δήθεν βουλευτική εργασία, όχι τον πολίτη που είναι το θύμα. Είναι σαν να χτυπάτε τον εαυτό σας.

Η «Ειρήνη» και ο σεβασμός, θα έλθουν μόνο όταν η αστυνομία αποφασίσει να πάει με τον απλό λαό.

Δεν μας ενδιαφέρει η φτώχια, την γνωρίζουμε και μας αποφεύγει γιατί ξέρει ότι πάντα την νικάμε. Μας ενδιαφέρει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να λέμε μεταξύ μας:

«Γειά σου άνθρωπε, γειά σου φίλε».

Και όχι: «Εσύ δεν ήσουν ο ασφαλίτης που……..;;; »

Αποφασίστε !!!!

 

17/02/2012.

Γιάννης Φραγκούλης.

 


Μέσα στο 2010 και ειδικά στο 2011 δεχτήκαμε άπειρες ύβρεις και προσβολές από τους φίλους μας τους Ούννους. Δεν λέω Γερμανούς, λέω απλά την καταγωγή τους. Μετά από το Γ' Ράιχ του Χίτλερ που δεν κατάφερε να μας δαμάσει με τα όπλα, ήρθε το Δ' Ράιχ της Μέρκελ για να μας δαμάσει με τις προσβολές επάνω σε οτιδήποτε ιερό και όσιο.

Σε αυτόν τον πόλεμο εφόσον δεν υπάρχουν όπλα αλλά αθέμιτοι και ύπουλοι παράγοντες, εμείς θα αντισταθούμε οδηγώντας την ήδη έτοιμη να καταρρεύσει Γερμανία, σε πιο γρήγορη οικονομική κατάρρευση με τον δικό μας τρόπο.

ΜΗΝ αγοράζετε γερμανικά προϊόντα από οποιοδήποτε κατάστημα. Απομακρυνθείτε κι από τα πασίγνωστα γερμανικά πολυκαταστήματα τροφίμων. ΕΜΕΙΣ είμαστε που κρατάμε ζωντανή την οικονομία τους. Πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα. Διαδώστε παντού αυτό το Λογότυπο που βλέπετε στα αριστερά.

 

 


 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΜΕ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και άλλα διάφορα Προβατίσια.

Μπέεεεε.... έκανε ο νεοέλλην Ζουλού.

 

Ας πάμε πρώτα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=uEBfroMn8Hk&feature=player_embedded κι αφού δεν αισθανθούμε εθελοντές ρατσιστές αλλά φιλόζωοι, ας προχωρήσουμε να διαβάσουμε τα παρακάτω.

 

Τον Ιούλιο 2011 μαζεύτηκαν οι «Αγανακτισμένοι» Έλληνες στο Σύνταγμα και στα μέσα Αυγούστου το διέλυσαν το πηγαδάκι για να πάνε διακοπές αφήνοντας τους κυβερνώντες πανήσυχους να πράξουν το κατά δύναμιν πάνω στην διατεταγμένη υπηρεσία τους, η οποία είναι να καταστρέψουν το Ελληνικό Έθνος. Καμία μα καμία κυβέρνηση έστω κι επί της εποχής της επαναστάσεως του ’21 (για να μην πούμε κι επί Τουρκοκρατίας ακόμη) δεν συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον αχάριστο, απάνθρωπο, ανθελληνικό, βάναυσο και ανθρωποφαγικό τρόπο. Εθνοφαγικό μάλλον είναι η σωστότερη έκφραση. Οι νέοι παράνομοι νόμοι και τα χαράτσια χωρίς την υπογραφή μας, πήγαιναν σύννεφο. Η μορφωμένη και με πάνσοφα στελέχη κυβέρνηση των Ζουλού (αφού πράττουμε σαν μαλάκες, τότε μόνο Ζουλού είμαστε) συνεχώς και καθημερινά συνέθετε νόμους ώστε να μας τα παίρνει χοντρά και παντού έβλεπε τσέπες, ακόμη και στους γυμνούς. Έχεις κώλο, χέζεις. Αφού χέζεις, τρως. Αφού τρως, άρα «λεφτά υπάρχουν». Φέρτα μας πούστη!!!! Έχεις σπίτι; Πλήρωνε κι ας τόχεις ήδη πληρωμένο. Μένεις σε αντίσκηνο; Φύγε σκατοκαριόλη, ο χώρος αυτός είναι δημόσιος, άντε να αποκτήσεις σπίτι για να μπορείς να μας πληρώνεις. Σε φιλοξενεί φίλος; Είσαι φοροφυγάς και δεν φαίνεσαι πουθενά.

Μετά πάλι τον Οκτώβριο θυμηθήκανε ότι μάλλον θα πρέπει να ξανακάνουν αέρα στα παπάρια των πουλημένων και πνιγμένων στο χρήμα βουλευτών και ξαναπήγαν στο Σύνταγμα για να εισπράξουν μπουνιές, κλωτσιές, ροπαλιές, δακρυγόνα και μολότοφ από τους «φύλακές» μας, τους φύλακες του πολίτη (υπουργού) που τους πληρώνει από τους φόρους του για να τον δέρνουν αλύπητα και ασταμάτητα. Οι «υπάλληλοι προστασίας του πολίτη». Με την Ελληνική σημαία στο μπράτσο, να κυνηγάνε αυτούς που έχουν την Ελληνική σημαία σε κοντάρι και σε ψυχή. Ξαφνικά, βγαίνεις από τα ρούχα σου και φωνάζεις προς όλους:

 

«Ρε κερατάδες, ΜΟΝΟΙ σας τα φάγατε, δεν τα φάγαμε μαζί. Τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ που προορίζονταν για τους Έλληνες βιοτέχνες τις έπαιρναν όλες οι Ελληνοποιημένοι σας ψηφοφόροι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες. Οι Έλληνες δεν πήραν φράγκο. Τους υπέρογκους μισθούς σας, δεν τους παίρνει ούτε ο θεός και πάλι ΜΟΝΟΙ σας ψηφίσατε το τι μισθό θα παίρνετε, χωρίς να μας ρωτήσετε εάν εμείς δεχόμαστε να σας δώσουμε τέτοιο ποσόν. Τις μίζες για τα υποβρύχια και της Siemens και λοιπές παπαριές, τις τσεπώσατε κι εμείς είχαμε άγρια μεσάνυχτα. Μας φορτώσατε ΕΣΕΙΣ χρέη από δικές σας μαλακίες και πάλι χωρίς την άδειά μας, άγραν ημών. Εισάγατε στον τόπο μας ξένους, «ειδικούς» ξένους, που στερούνται παιδείας, μόρφωσης, αγρίους, μελαμψούς, βρώμικους, που οι ίδιοι έχουν καταντήσει τις χώρες τους υπανάπτυκτες και τους δώσατε την Ελληνική υπηκοότητα άνευ αδείας μας. Τους κάνατε Ευρωπαίους. Τους χαρίσατε και ανθρώπινα δικαιώματα περισσότερα από όσα έχει ο Έλληνας στην ίδια του την χώρα. Τους επιτρέψατε να ανοίγουν καταστήματα και βιοτεχνίες δίπλα σε Ελληνικές, να κλέβουν πελάτες, να συκοφαντούν βιοτέχνες και να τους κλέβουν τα επιδόματα που μας ανήκουν. Για ΕΜΑΣ δεν τα «δανειστήκατε;;;;» Μας δολοφονούν και μας βιάζουν στον δρόμο και δεν μπορούμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή νύχτας να κυκλοφορήσουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα. Αν δηλώσουμε ότι παρενοχληθήκαμε από αλλοδαπό, μας λέτε ρατσιστές. Τους δίνετε και σύνταξη στις χώρες τους (διαφυγόντα κέρδη) εφόσον έχουν δουλέψει έστω και λίγο εδώ. Τους επιτρέπετε να στέλνουν μέσω Western Union τους μισθούς τους στις χώρες τους, (κι άλλα διαφυγόντα κέρδη) πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το συγκεκριμένο χρήμα ΔΕΝ έκανε τον κύκλο του και μάλιστα να συνεχίζει κυκλικά εδώ μέσα στον Ελλαδικό χώρο, αλλά ΕΦΥΓΕ, δραπέτευσε δια παντός. Κι έρχεστε τώρα με τόσο θράσος να μας ζητάτε να σας πληρώσουμε χρήματα τα οποία ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι μας κλέψατε και είτε τα χαρίσατε σε άλλους είτε τα φάγατε μονάχοι σας είτε τα φυγαδεύσατε στην Ελβετία;;; Μας κλέβετε-κόβετε μισθούς και συντάξεις έτσι αυθαίρετα, για να πληρώσουμε τα δικά σας κλοπιμαία. Χρήματα που με αίμα καταθέταμε κάθε μήνα στα ασφαλιστικά μας ταμεία για να μπορούμε να έχουμε κάποιο ποσόν να ζήσουμε όταν πλέον δεν θα μπορούμε να δουλεύουμε. Και είναι λογικό να θέλουμε να ζήσουμε, όταν μια ολόκληρη ζωή δουλεύουμε σαν σκλάβοι. Πρέπει κάποια ελάχιστα χρόνια ζωής που μας απομένουν να τα ζήσουμε ξεκούραστα. Τώρα δεν μπορούμε όχι να τα ζήσουμε, αλλά ούτε καν να «ζήσουμε». Επειδή μας κλέψατε με αυθαίρετους και παράνομους δικής σας εφευρέσεως νόμους το χρήμα, την ζωή μας. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να νομοθετείτε εις βάρος των Ελλήνων; Ποιος είναι ο γαμημένος ο νομοθέτης και ποιος ελέγχει τον νομοθέτη;;; Ο νομοθέτης είναι μία ΣΠΕΙΡΑ καλυμμένων εγκληματιών με το προσωνύμιο «Πολιτικός» και τον ελέγχει ο εαυτός του. Αν κάποιος του πάει κόντρα, τον διώχνει από την σπείρα και μάλιστα με κρυφή απειλή της ζωής του αν αποκαλύψει τα υπογείως τεκταινόμενα».

 

Κλπ, κλπ, κλπ, και κάπου τους στέλνεις όλους στον διάολο κι αρχίζεις να φωνάζεις περισσότερο, σχηματίζεις ομάδες και βγαίνεις να διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, έτσι απλά, ανοργάνωτα χωρίς σχέδιο και σαν όχλος. Και περιμένεις να αποκομίσεις καρπούς. Και θα αποκομίσεις. Αυτά που ήδη είχες. Τα αρχίδια σου. Όσους μήνες και να βγάζεις το λαρύγγι σου στο Σύνταγμα, αυτοί εκεί μέσα δεν καταλαβαίνουν χριστό. Τους κάνεις αέρα, τους γαργαλάς και γελάνε, βλέποντας το πόσο ανέγγιχτοι είναι από εσένα ή τους 150.000 διαδηλωτές που τους βρίζουν απέξω. Αισθάνονται θεοί, αισθάνονται ότι παράγουν «θείον έργον,» φεύγουν με συνοδεία αστυνομικών και πάνε στα αεροδρόμια με κατεύθυνση το κυρίως «άντρο» τους για να λάβουν διαταγές «απαλής» σφαγής μας.

Ε, λοιπόν «ΟΧΙ» ανεγκέφαλε Ελληνικέ λαέ. Λαέ του φραπέ και της εκκλησίας, λαέ των λοβοτομημένων λύκων μεταλλαγμένων σε Gay πρόβατα. «ΟΧΙ !!!!»

Σταμάτα να μαλακίζεσαι γιατί το σπέρμα έχει ημερομηνία λήξεως και θα σου στερεύσει. Ότι κάνεις να το κάνεις με μέτρο και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, με σχέδιο. Όταν μαχαίρι σου κόψει κομμάτι, δεν φωνάζεις απλώς αλλά πας στον γιατρό. Αν ΜΟΝΑΧΑ μείνεις στις φωνές θα πεθάνεις από την ακατάσχετη αιμορραγία. Πήγαινε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στον γιατρό.

Αν είναι τυφλός και δεν βλέπει, εξήγησέ του το «πρόβλημα» και ζήτα του να στο λύσει. Ποιος είναι ο γιατρός; Τα Ευρωπαϊκά ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Καταδίκασε τους φονιάδες σου για εσχάτη προδοσία. Το έκανα πριν λίγα χρόνια, πριν ακόμη το πράξουν πρόσφατα οι 2 γνωστές καριόλες οι οποίες είχαν αυτούσια την μήνυσή μου στα χέρια τους και την αντέγραψαν παραλλάσσοντας το σκεπτικό και τις εκφράσεις μου με δικές τους. Πού την βρήκαν; Τους την είχα στείλει εγώ πριν καιρό, κατόπιν παρακλήσεώς τους να δουν τι γράφω. Δεν θα καταφέρουν τίποτα όπως δεν κατάφερα κι εγώ, επειδή είμαι μόνο ένας. Για την νίκη χρειαζόμαστε πολλοί. Χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια. Μία μήνυση από 10.000 ή 100.000 Έλληνες θα πιάσει τόπο. Θα παροτρύνει κι άλλα κράτη να κάνουν το ίδιο και τότε το «παγκόσμιο θηρίο» θα γονατίσει. Είστε άξιοι να το κάνετε; Μα τί ρωτάω; Αφού ξέρω ότι η απάντησή σας θα είναι: «Μπέεεεεεε».

Τότε καθίστε στα αυγά σας και μην παραπονιέστε όταν κάποιοι «κύριοι» σαν τους εικονιζόμενους σας κλέβουν τα λεφτά, τις δουλειές, σας ακυρώνουν τις Ελληνικότατες ψήφους με την λαθραία Ελληνοποιημένη ψήφο τους, πάνε στις διαδηλώσεις και δημιουργούν επεισόδια, ξυλοκοπούν καταστηματάρχες στον δρόμο επειδή τους είπαν να πάνε παραπέρα την παράνομη πραμάτεια τους, βιάζουν τις γυναίκες σας, δέρνουν και βιάζουν τα παιδιά σας, στέλνουν τις κόρες σας στην πορνεία και… καλύπτονται από το ευγενές πέπλο του νόμου περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ενώ στην χώρα τους τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι εντελώς ανύπαρκτα, κόβουν κεφάλια αν κοιτάξεις απλώς την γυναίκα τους, κόβουν κλειτορίδες από τα μικρά κοριτσάκια για να μην αισθάνονται ηδονή όταν θα μεγαλώσουν, κλπ, κλπ, κλπ. Έρχονται εδώ περιμαζεμένοι μέσα από την θάλασσα, δήθεν θλιμμένοι και ρακένδυτοι για να αποκτήσουν ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν στην ίδια τους την χώρα εάν δεν έφευγαν και πολεμούσαν για την ελευθερία και τα δικαιώματά τους.

Και μία ερώτηση: «Γιατί ΟΛΑ τα φουσκωτά που μεταφέρουν λαθρομετανάστες ΠΑΝΤΑ τρυπάνε και σκίζονται γύρω στα 300 με 500 μέτρα από την παραλία; Μήπως οι αχινοί της Ελλάδας μεταλλάχτηκαν κι έβγαλαν βατραχοπέδιλα;»

Η κάθε χώρα, ευθύνεται για τον δικτάτορά της. Αν θέλεις καλύτερη ζωή πρέπει να την κερδίσεις ΜΕΝΟΝΤΑΣ στο γήπεδο που παίζεται ο αγώνας ΣΟΥ κι όχι να δραπετεύεις. Στο δικό μας γήπεδο ΔΕΝ θέλουμε αλλοδαπούς λαθρομετανάστες κι Ελληνοποιημένους να ψηφίζουν για εμάς. Μπορούμε να ψηφίζουμε μόνοι μας για το ποιόν θέλουμε να κυβερνήσει και προπάντων δεν κόβουμε την κλειτορίδα της κόρης μας, ούτε κάνουμε περιτομές στον πούτσο μας.

Αν θέλουμε μια καλή Ελλάδα, ΠΡΩΤΑ θα πρέπει να πετάξουμε έξω τον πουλημένο διαιτητή που σφυρίζει φάλτσο πέναλτι εις βάρος μας, (Ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες) και ΜΕΤΑ να ασχοληθούμε με το παιχνίδι, με καθαρό μυαλό και καθαρούς όρους. Είστε άξιοι να το πράξετε;   Μπέεεεεεεε !!!!!!

Γιατί Μπεεεεε; Επειδή σε μία συζήτηση με επέπληξε κάποιος λόγω του ότι εξίσωσα τον Καντάφι με τον σημερινό πασίγνωστο κλόουν και μου είπε ότι δεν πρέπει να εξισώνω έναν δικτάτορα με έναν εκλεγμένο. Μα αγαπητοί μου Ζουλού, δεν είναι δυνατόν να βάλει υποψηφιότητα για εκλογές κάποιος και να σας δηλώσει ευθέως ότι θα είναι ο γαμιάς της γειτονιάς σας, ο δικτάτοράς σας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Έχουμε δημοκρατική σοσιαλιστική δικτατορία, πάρτε το χαμπάρι κομματοπρόβατα !!! Γίνετε επιτέλους κάποια φορά για 2 λεπτά αντικειμενικοί. Δεν βλάπτει. Ας διαπιστώσουμε λοιπόν το ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ είναι εκλεγμένος κι από ΠΟΣΟΥΣ εκλέχτηκε. Μην εκπλαγείτε και μην λιποθυμήσετε που κάποιος σας πηδάει με ψήφους γύρω στο 25% του συνόλου των ψηφοφόρων.

 

Ο Μέγας Ψεύτης του «Λεφτά Υπάρχουν» που τα έδινε όλα και δεν θα πείραζε κανέναν Έλληνα, κανέναν μισθό, έλαβε στις εκλογές κάτι λιγότερο από 42% των ψηφισάντων που ήταν το 68% των εγγεγραμμένων (μαζί με 400.000 Πακιστανο – αλλοδαπούς και λοιπούς «Λάθρο» που ψήφισαν για πρώτη φορά)

Το 42 % στο 30% είναι 12% περίπου, 42% - 12% = 30%  μείον τους Πακιστανο- Αλλοδαπούς, ο «εκλεγμένος» πόσους έλαβε; Φυσικά λιγότερο από 25% (!!!!!) του συνόλου. Αν το δούμε κι αλλιώς, 100 μείον 42 ίσον 58. Δηλαδή το 58% του συνόλου δεν τον ήθελε. Από πότε το 42 είναι μεγαλύτερο του 58;;; Αλλά το 25;;; Τι λέτε για το 25;;; Πάρτε λοιπόν στην μάπα τον νομίμως εκλεγμένο νεοδικτάτορά μας.

Κι ας…. ανακράξωμεν όλοι από υπερηφάνεια: «Μπέεεεεεεεε !!!!»

Λοιπόν; Θα τους μηνύσετε εσείς οι 100.000 ;;; «Μπέεεεεεεεε !!!!»

 


ΠΡΩΤΑ κατεβάστε την ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ κλικάροντας ΕΔΩ, και ΜΕΤΑ διαβάστε

το κείμενο παρακάτω. Επειδή έχω την εντύπωση ότι αν δεν είμαστε τυφλοί

ή μαλάκες, μάλλον θέλουμε επανάληψη της αριθμητικής.

 

Ερωτήσεις που (δεν) ζητούν απάντηση

 

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε κάποιον, με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του, ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.

Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. Ενδεικτικά:

-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.

-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.

-ΟΙ ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 94% του ΑΕΠ της.

Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος.

Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:

Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2. Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα;

Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

Ερώτηση 4. Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό;

Ερώτηση 5. Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;

Ερώτηση 6. Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;

Ερώτηση 7. Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;

Ερώτηση 8. Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;

Ερώτηση 9. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;

Ερώτηση 10. Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους;

 

Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος; Ολόκληρος ο κατάλογος με τα χρέη παγκοσμίως βρίσκεται εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/ List_of_countries_by_external_ debt


ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… 


Η επιστολή που έστειλε στο Γερ΅ανικό περιοδικό Stern κάποιος Walter Wüllenweber .


Από το 1981 ανήκου΅ε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που ε΅είς έχου΅ε συνεισφέρει όσο κανείς άλλος στο κοινό τα΅είο, δηλαδή γύρω στα 200 δις €, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις €. Ουδέποτε λαός βοήθησε ΅έχρι τώρα ΅ε τη θέλησή του σε τέτοιο βαθ΅ό και για τόσο ΅ακρύ διάστη΅α άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά οι πιο ακριβοί ΅ας φίλοι. 
Το ζήτη΅α πάντως είναι ότι τελικά δεν εξαπατάτε ΅όνο τον εαυτό σας αλλά και ε΅άς. Στην ουσία ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ ΅ια και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε ΅έχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα ΅εγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλα΅ε ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγρα΅΅ά του, ό΅ως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς αφού συνεχίζετε απτόητοι να απεργείτε. Μη ΅ας λέτε, λοιπόν, ότι ΅όνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.
Εσείς έχετε εφεύρει τη Δη΅οκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι, επο΅ένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρη΅ατίζεστε, να αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρ΅ένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν ότι τους πει ο λαός. Θα ΅ας πείτε, βεβαίως, ότι και ε΅είς οι Γερ΅ανοί δεν εί΅αστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι έχετε δίκιο. 
Οι Έλληνες είναι εκείνοι που ΅ας είχαν δείξει τον δρό΅ο της Δη΅οκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονο΅ίας. Τώρα ΅ας δείχνετε και πάλι τον δρό΅ο. Μόνο που αυτή τη φορά είναι λάθος δρό΅ος. Κι από το ση΅είο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.

 

ΚΙ ΕΔΩ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΜΑΛΑΚΑ:

 

Η απάντηση κάποιου Έλληνα στα ελληνικά sites που δεν θα δη΅οσιευτεί ΠΟΥΘΕΝΑ

επειδή δεν συμφέρει το Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ !!!

 

Αγαπητέ Walter, Ονο΅άζο΅αι Γεώργιος Π. Ψω΅άς. Εί΅αι Δη΅όσιος Λειτουργός και όχι υπάλληλος όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συ΅πατριωτών» σου (΅ας) και άλλων «συ΅πατριωτών» (΅ας) αναφέρουν σαν βρισιά και ΅ε περίσσεια χλεύη.

Ο ΅ισθός ΅ου είναι 1.000 €. Το ΅ήνα, όχι την η΅έρα, όπως ίσως σ’ έχουν παρασύρει να νο΅ίζεις. ΟΥΤΕ 1.000 € λιγότερα από σένα. Εί΅αι σίγουρος ότι εσύ δε ΅ε πιστεύεις ακό΅α, αλλά δείξε λίγο υπο΅ονή και περί΅ενε, διάβασέ ΅ε κι αν δε σε πείσω τότε διώξε ΅ε από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευη΅ερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.

Λοιπόν Walter:

Μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσ΅ίου πολέ΅ου από τότε που η Γερ΅ανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα. Οι οφειλές αυτές που αρνείται ΅όνον η Γερ΅ανία να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρου΅ανία τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους) , συνίστανται:

α) Σε χρέη ύψους 80 εκατο΅΅υρίων γερ΅ανικών ΅άρκων, από τον Α΄ Παγκόσ΅ιο Πόλε΅ο.

β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλε΅ο ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερ΅ανίας.

γ) Στα αναγκαστικά δάνεια τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατο΅΅υρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.

δ) Στις επανορθώσεις που οφείλει η Γερ΅ανία στην Ελλάδα για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ΄ Ράιχ την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατο΅΅υρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύ΅΅αχοι.

ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερ΅ανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσ΅ένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτω΅ένων σε ΅άχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερ΅ανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υποσίτιση-υπογεννητικότητα).

στ) Στην ατί΅ητη ηθική προσβολή που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλη΅α δεν είναι οικονο΅ικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.

Ξέρω Walter, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και ΅ένα ΅ε πείραξαν αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο ΅ε πειράζουν αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για ΅ένα και τους «συμπατριώτες» σου (?) Έλληνες!

Walter, φίλτατε Walter, στην Ελλάδα δραστηριοπιούνται 130 γερ΅ανικές επιχειρήσεις (εκ των οποίων περιλα΅ßάνονται σχεδόν όλοι οι γερ΅ανικοί κολοσσοί) οι οποίες πραγ΅ατοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξεως των 6,5 δισ. ευρώ. Ξέρεις Walter, σύντο΅α δε θα ΅πορώ ν’ αγοράζω προϊόντα Γερ΅ανικά γιατί δε θα έχω λεφτά. Εγώ Walter ΅εγάλωσα στα λίγα, θα τ’ αντέξω… και ΅ην ανησυχείς για τους νέους Έλληνες… εί΅αστε ακό΅α πολλοί παλιοί για να τους βοηθήσου΅ε να μάθουν τη νέα κατάσταση (!)…αλλά βρε Walter …εσείς τους ανέργους που θα δη΅ιουργηθούν από την κατάσταση στην Ελλάδα πως θα τους αντι΅ετωπίσετε; Πες ΅ου σε παρακαλώ… έχω απορία!....

Αγαπητέ Walter, ε΅είς οι Έλληνες πρέπει να φύγου΅ε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι από όπου αλλού θέλετε εσείς οι Γερ΅ανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συ΅πατριώτες».)

Πρέπει να φύγου΅ε… για να σωθού΅ε από ΅ια Ένωση κατ’ επίφαση! Από ΅ια ο΅άδα κερδοσκόπων! Από ΅ια ο΅άδα στην οποία εί΅αστε συ΅παίκτες «όσο καταναλώνα΅ε τα προϊόντα τον συ΅παικτών»!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ φίλτατε Walter πιστεύω ότι οι Έλληνες θα πρέπει να στα΅ατήσουν ν’ αγοράζουν Mercedes, BMW, OPEL, FORD, SCODA κλπ συ΅΅αχικά προϊόντα γιατί δεν μπορούν και δεν πρέπει!... Δεν το αξίζουν!

Θα πρέπει να στα΅ατήσουν ν’ αγοράζουν προϊόντα από το LIDL, το PRAKTIKER και το IKEA. Γιατί δε ΅πορούν να τ’ αγοράσουν αυτά τα προϊόντα βρε αδερφέ!... τί να κάνου΅ε!

Φίλτατε Walter θα πρέπει να κανονίσου΅ε και κάποιες άλλες «λεπτο΅έρειες»…. αν ΅ου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής ΅ου!..

Ξέρεις βρε φίλε Walter, θέλω να ΅ου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» ΅ου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώ΅ης!

Τα θέλω τώρα που μπορεί να πεθάνω… αλλά θέλω να πεθάνω κοντά στους πατέρες ΅ου!!!!!

 

*************************************************

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ:

 

Κάποιοι, παρακινούμενοι από "φιλοπατριωτικά" δήθεν ένστικτα, στην πραγματικότητα όμως από την ενόχληση πού επιφέρει μιά κλωτσιά στο μέρος πού πρέπει να υπάρχουν τα αρχ... (πού γιά τον σημερινό (β)Ρωμηό χρησιμεύουν μόνο γιά να γράφη όσους τον επιπλήττουν)...κάποιοι, λέω, επιπόλαιοι ακροεθνικιστές της δεκάρας, σκαρφίστηκαν μιάν απάντηση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ το κείμενο στο οποίο απαντούν....
Τούς πρόσβαλλε τόσο πολύ η απλή και καθαρή αλήθεια [η αλήθεια πάντα ΠΟΝΑΕΙ...], πού δεν κάθησαν κάν να σκεφτούν πόσο δίκηο είχε αυτός πού έστειλε την επιστολή [σημ. κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν έχει υπάρξει τέτοια επιστολή ειμή στην φαντασία των φιλοτιμο-κλωτσημένων ξεφτιλονεοελλήνων].
Έ, λοιπόν, όχι, κύριοι !!!!
Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στούς ισχυρισμούς τού Γερμανού πού να μην αντικατοπτρίζει την ωμή πραγματικότητα της νεοελληνικής ξεφτίλας...διαβάστε το κειμενο με προσοχή και χωρίς εθνικιστική εμπάθεια...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ;;;
Πάμε τώρα στη "Μεγάλη απάντηση" [τού κ....τα εννηάμερα]
Ο παππούς τού Walter [ορθώς αναφέρεται] είναι υπόχρεως πολεμικών αποζημιώσεων, πού όπως πολύ καλά γνωρίζουμε "λαμογιαρίστηκαν" το 1957 - 1961 από τον "εθνάρχη" και μπήκαν στά κατάβαθα τού συρταριού της Ελληνικής ιστορίας. Καί φυσικά γι' αυτό δεν φταίει ο Walter ...
Κανείς δεν άκουσε έκτοτε να γίνεται λόγος, ούτε κάν μετά τις αλεπάλληλες σοσιαλιστικές Πασοκικές κυβερνήσεις τού 1981...
Αντ' αυτού, όπως αναφέρει ο νεοέλληνας στην απαντητική του επιστολή, 130 Γερμανικές επιχειρήσεις - μεγαλοκολοσσοί "δραστηριοποιήθηκαν" στην Ελλάδα....
Πώς ;;;;;
Με τσέτουλα ;;;
Ή μήπως με κάτι δισεκατομμύρια μάρκα επενδύσεις ;
Αυτές οι επιχειρήσεις προσέλαβαν Αρειανούς ή Έλληνες ;
Το μισό εκατομμύριο (ή μήπως παραπάνω ;)πειναλέοι Έλληνες μετανάστες πού ξενητεύθηκαν στη χώρα τού Walter γιά να λιγδώση λίγο το αντεράκι τους και να γυρίσουν μετά 30 χρόνια να σηκώσουν βίλλες στο πατρικό τού χωριού και αυθαίρετα εξοχικά είναι μήπως ψέμμα ;
Μέ πόσα δισεκατομμύρια μάρκα τούς αγαντάρησε η πατρίδα τού Walter ώστε γυρνώντας με τις BMW και τις Mercedeσάρες τους να κοπριτεύουν στα καφενεία και τα χρηματιστήρια την ημέρα και στις απανταχού χασαποταβέρνες και σκυλάδικα της πόλης - ακόμα και των χωριών - τη νύχτα ;
"’, ναί, ξέχασα... γιά το χρηματιστήριο "παρασύρθηκαν" τα παιδιά από τούς παλιοτραπεζίτες τού μαφιόζικου τραπεζικού συστήματος...."
Έ, λοιπόν, φτάνει, κύριε Γεώργιε Π. Ψωμά !!!
Εάν, όπως λές, είσαι "δημόσιος λειτουργός" δηλαδή δάσκαλος, καθηγητής, ή κάτι τέτοιο, η περίσσεια χλεύη σού ανήκει ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ πού έσκυψες το κεφάλι στο βιασμό της Ελληνικής γλώσσας, χωρίς καμμία αντίσταση σε ανθελληνικά νομοσχέδια διάλυσης της εθνικής παιδείας.
Με το σπαθί σου κέρδισες το κράξιμο χάρη στη ραγιάδικη υποταγή σου σε εγκυκλίους "απλοποίησης" - ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΙΛΟΝ - πού μόνο σκοπό έχουν την διεθνή γελοιοποίηση της Ελλάδας στα μάτια τού Walter και των ομοεθνών του, κατοίκου (άς πούμε Νυρεμβέργης - Nuremberg) πού εσύ ο ιερόσυλος την γράφεις, ή ανέχεσαι να την βλέπης γραμμένη, Νιρεμβέργη
Τά μάρμαρα κι' η επιστροφή τους σε μάραναν, ώ δίστιχε (δύστυχε) (β)Ρωμιέ δάσκαλε ;
Να διαβάσουν τί στις επιγραφές τους τα ελληνοκλωσσόπουλα της αμάθειας ;
Πού δεν τά έμαθες ούτε μία αράδα από τον Όμηρο, όταν τα Γερμανάκια τού πατέρα και τού παππού τού Walter αποστήθιζαν τετράσιχα και οκτάστιχα, όχι μόνον από Όμηρο, αλλά και ολόκληρες παραγράφους από Θουκυδίδη καί Πλάτωνα ;
Εκείνοι, ΝΑΙ, μπορούσαν και θα μπορέσουν πάλι να καταννοήσουν το νόημα μιάς αρχαιοελληνικής μαρμάρινης επιγραφής....τα δικά μας (β)Ρωμηόπουλα ΠΟΤΕ !
Μήν κόπτεσαι λοιπόν για τα μάρμαρα και τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, δάσκαλε Ψωμά!
Καλά είναι εκεί πού βρίσκονται, στη (β)Ρωμηο-στάνη τού κοπριτο-παπαδαριού δεν έχουν καμμία θέση...
Όχι άλλα κροκοδίλεια δάκρυα...
Και μην ψεύδεσαι ότι μεγάλωσες με τα λίγα...
Μεγάλωσες με τα 4 € το φραπέ ξάπλα εν ώρα εργασίας, (και δεν φταίει το Liddle γι' αυτό) με τα χασαποταβερνάκια σε καθημερινή βάση, με τα Guzzi - Benetton - adidas - smartphone κλπ κλπ πού τα κέρδισες με το σπαθί τού χαρτζηλικιού τού μπαμπά μέχρι τα τριανταπέντε σου...διότι τα 1000 € μισθός δεν σού φτάνανε...ίσως ίσως και με κανα' ιδιαίτερο (υποχρεωτικό) πρός τούς μπουμπούνες μαθητές σου, φτηνά φτηνά καμμιά πενηνταριά € την ώρα....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΣ (τί; μαλάκας θά'σουνα σαν τον Walter ;) ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ!!!
Είσαι ένας ξεφτίλας της παραοικονομίας τού (β)Ρωμηοστάν πού καταχρηστικώς φέρει το όνομα Ελλάδα....καί λίγα, πολύ λίγα σού σούρνει ο Walter, σού αξίζει πολύ μεγαλύτερο κράξιμο...κύριε δημόσιε λειτουργέ της πλάκας !
Ζείρων

 

 


 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Καλημέρα σας κύριε Παπανδρέου.

Έχω ένα ερώτημα περί κληρονομικών να σας θέσω, διότι αισθάνομαι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ. Κι όπως είπε κάποτε ο Ρήγας Φεραίος, «Όλο το έθνος αδικείται, όταν αδικείται ένας μόνο πολίτης».

Είμαι 51 ετών με 3 ανήλικα παιδιά, πρώην βιοτέχνης και νυν άνεργος λόγω της εισβολής των Κινέζικων προϊόντων και γενικά των εκατομμυρίων αλλοδαπών ΛΑΘΡΟμεταναστών ΕΠΟΙΚΩΝ. Μου κλείσατε το σπίτι κύριε πρωθυπουργέ, μας δολοφονήσατε με το βαμπάκι και τώρα έρχεστε να κλέψετε την περιουσία του καθενός εάν δεν έχει να πληρώσει φόρο κληρονομιάς, φόρο δηλαδή για κάτι που κάποιος του ΧΑΡΙΣΕ.

Γίνομαι πιο σαφής.

Πέθανε η αδερφή του πατέρα μου η οποία μου άφησε κληρονομιά (την υψηλή κυριότητα) το σπίτι της, στο οποίο ζούσα από την ημέρα που γεννήθηκα. Κατέθεσα όλα τα χαρτιά και βρέθηκα περίπου σαν να αγοράζω το σπίτι που μου χάρισαν. Κάτι που ανήκε στην οικογένειά μου και σε εμένα, εφόσον είχα ρίξει κι εγώ ουκ ολίγα χρήματα για μέρος της οικοδομής αργότερα.

Η εφορεία μου έβγαλε το χαράτσι των 7.795 ευρώ σε 12 διμηνιαίες δόσεις, ήτοι 649,66 ευρώ το δίμηνο. Χωρίς να ακούσουν κουβέντα όταν τους έλεγα ότι είναι η ΠΡΩΤΗ μου κατοικία κι ότι σαν ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ δεν φορολογούμαι και μάλιστα σαν ΠΡΩΤΗ κατοικία. Τώρα πρέπει να πληρώσω τα 649,66 ευρώ, που ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ επειδή ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ, τις δουλειές τις κατέχουν πλέον οι ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Και ερωτώ:

Τί θα γίνει εάν δεν πληρώσω εφόσον δεν έχω; Θα μου πάρετε το σπίτι;

Θα μου πάρετε κάτι που ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ;

Διότι ποτέ δεν ανήκε σε εσάς. Αν ναι, αποδείξτε το.

Τί πρόκειται δηλαδή να πάθω αν δεν έχω να πληρώσω για αυτό που μου ανήκει; Θα μου το πάρετε; Θα με κλείσετε μέσα; Θα το βάλετε σε πλειστηριασμό;

Μετά από αυτό περιμένετε να σας ψηφίσω; Δεν μου κόβεται καλύτερα το χέρι από την ρίζα; Περιμένετε τα παιδιά μου τα οποία συνεχίζετε να αφήνετε χωρίς φαγητό, επειδή ΕΓΩ ήμουν που αγόραζα το φαγητό τους, να πάνε φαντάροι να υπηρετήσουν την πατρίδα; Να υπηρετήσουν με άλλα λόγια το κράτος που όποιος φίλος ή συγγενής τολμήσει και τους χαρίσει κάτι θα ζητήσει το κράτος μερίδιο; (και να σκεφτείτε, ότι νόμιζα πως το κράτος είμαι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι)

Το μερίδιο αυτό έχει ήδη πληρωθεί ΜΙΑ φορά, με το χτίσιμο του σπιτιού. ΠΟΣΕΣ φορές διάολε θα το πληρώνουμε; Αν χαρίσω σε κάποιον χρήματα, θα πρέπει αυτός να σας πληρώσει κάποιο ποσόν από αυτά επειδή του τα χάρισα. Αν του χαρίσω ένα αμάξι θα πρέπει να σας πληρώσει πάλι κάποιο ποσόν. Από τα ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. Για να μην αναφέρω ότι ΚΑΙ οι 2 θα πρέπει να πληρώσουμε μερίδιο στο κράτος, εγώ για αυτό που χαρίζω κι εκείνος για αυτό που του χαρίζουν.

Θέλω να μας εξηγήσετε ΠΟΥ την βρίσκετε αυτή την λογική, αν την πουλάνε κάπου, για να πάω κι εγώ να αγοράσω λίγη. Μόνο που αν την αγοράσω, μέρος του αντιτίμου θα είναι να χάσω την υπόληψη και την αυτο-εκτίμησή μου. Ήδη η υπόληψή μας σαν λαός έχει σπιλωθεί αρκετά με τα τόσα σκάνδαλα, με τα χρέη του δημοσίου και καλούμεθα εμείς να πληρώσουμε τα σπασμένα ενώ κανείς από εσάς δεν κάθεται στο σκαμνί. Ούτε οι προηγούμενοι ούτε οι νυν. Για αυτά τα δισεκατομμύρια που εσείς όλοι υπογράψατε και τα πήρατε, χωρίς εμείς να σας δώσουμε την άδεια, ήτοι χωρίς εμείς προσωπικά να τα δανειστούμε, καλούμεθα ΕΜΕΙΣ από ΕΣΑΣ, να πληρώσουμε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ κλεψιμέϊκα και τις δικές σας μίζες και απάτες χωρίς καν να έχουμε σχέση με αυτά ή χωρίς να έχουμε ποτέ δει το χρώμα του χρήματος αυτού. Δεν θα πω ντροπή σας, διότι ντροπή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. Ούτε ανθρωπιά, ούτε φιλότιμο, ούτε κι ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μέσα σας. Κάποιοι που έχουν το απύθμενο θράσος να καταργήσουν από το Υπουργείο Εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων την λέξη ΕΘΝΙΚΗΣ κι αφήνουν ανέπαφη την λέξη ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, δηλαδή να μην είμαστε Έλληνες αλλά να διδαχτούν και να εμπεδώσουν τα παιδάκια μας την ιστορία των Εβραίων, ε, τότε αυτοί οι κάποιοι είναι προδότες, απάνθρωποι και ανθέλληνες. Δεν σας αξίζει η λέξη «ντροπή», γιατί όπως φαίνεται, όπως ΕΣΕΙΣ μας δείχνετε με την συμπεριφορά σας, ανήκετε σε «άλλο στρατόπεδο». Και στο στρατόπεδο που υπηρετείτε θα σας πουν «μπράβο». Στο δικό μου το στρατόπεδο, των χωμάτων που γεννήθηκα, πατάω και τιμώ, η καλύτερη λέξη και φράση προς εσάς, είναι αυτή της σιωπής.

Κύριε για πολύ λίγο ακόμη πρωθυπουργέ.

(για να κάτσει κάποιος καιρό, πρέπει να χαίρει εκτιμήσεως)

Σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω φράγκο σε εσάς ούτε σε οποιονδήποτε, για κάτι που μου ΧΑΡΙΣΑΝ και μου ΑΝΗΚΕΙ.

Σας δηλώνω ότι εάν δεν μου απαντήσετε σύντομα για να βρεθεί λύση στην αδικία που η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μου έκανε, θα φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο κι εκεί δεν θα γίνει ρεντίκολο η χώρα μου, αλλά όλοι εκείνοι που την κατάντησαν σε αυτό το χάλι. Εγώ όμως, θα δικαιωθώ. Και χάρις σε μένα δεν πρόκειται ποτέ στον αιώνα τον άπαντα να ξαναπληρώσει κανείς φόρο για κάτι που κάποιος του χάρισε. Θα είναι ήδη νόμος της ΕΟΚ.

Στο κάτω-κάτω, ποιός ο λόγος του να ζει κανείς εάν δεν παλεύει για τα «πιστεύω» του και για τα ιδανικά του;

Όσο για το χαϊδεμένο σας παιδί, την εκκλησία που δεν την φορολογείτε για να βγούμε από το αδιέξοδο, σας θυμίζω ότι:

«Όσο ο θεός έχει όλο το χρήμα, κάποιοι θνητοί πεθαίνουν».

Εσείς όπως μας δείχνετε, μάλλον δεν ανήκετε στους θνητούς.

Τελειώνοντας, σας δηλώνω ότι το παρόν e-mail έχει σταλεί με BCC σε μερικές εκατοντάδες παραλήπτες. Αν πέσω, θέλω όλοι να γνωρίζουν ποιός με έφαγε. Εκλογές είπαμε;;;;

Καλή σας μέρα ή φροντίστε να την κάνετε καλή, όχι όμως καταστρέφοντας την δική μας. ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Και κάτι τελευταίο. Ρίχνοντας μία ματιά στο αρχείο της επισύναψης κάτω δεξιά, το ειδοποιητήριο δηλαδή της εκτελέσεώς μου, θα ήθελα να σας κάνω μία πολύ σοβαρή ερώτηση κύριε Παπανδρέου:

Τον Δαμίγο τον εφοριακό τί τον έχετε;;;;;;;;

 

Μετά τιμής

(αυτήν δεν θα μου την κλέψετε ποτέ)

Γιάννης Φραγκούλης.

 

Υ.Γ.:

Παρακαλώ τους κρυφούς παραλήπτες του παρόντος e-mail να το στείλουν και σε όσα sites της ομογένειας γνωρίζουν.

Ο Έλληνας που είναι εκτός Ελλάδος, που δεν είναι μέσα στα πράγματα, πρέπει να ενημερώνεται όπως πρέπει κι όχι όπως του τα ζαχαρώνουν για να κερδίζουν ψήφους.

 


 

Κύριε Παπανδρέου, ο Ναργιλές επιτρέπεται;

 

Τελικά ή αυτή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ύπουλη, ή εμείς είμαστε εντελώς μαλάκες. Ότι μας ξεφουρνίσουν το δεχόμαστε ασυζητητί. Μας είπανε ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν συνέχισαν την φράση, η οποία είναι: «Γι΄ αυτό θα σας τα πάρω όλα». Και μας τα πήραν. Και τους κλάσαμε τα παπάρια.

Όπου βρούνε τρύπα την κλείνουν. Φροντίστε λοιπόν να έχετε πάντα τον αντίχειρα στον κώλο σας για να βρίσκουν και λιγάκι δυσκολία, εφόσον το στόμα το έχετε για να τρώτε κι όχι για να μιλάτε και να διαμαρτύρεστε όπως πρέπει κι όταν πρέπει. Να περάσουμε λιγάκι στο θέμα των τσιγάρων; Μας απαγόρεψαν να καπνίζουμε σε δημόσιους χώρους για λόγους υγείας των μη καπνιστών. Αρχίδια Καλαβρέζικα και μαρουλάκια φρέσκα. Απλά, έψαχναν έναν ακόμη τρόπο να σας τα πάρουν, βρήκαν από τί εξαρτάστε και το νομιμοποίησαν. Εκείνοι εφευρίσκουν νόμους, εκείνοι τους ψηφίζουν. Εσείς, σας βρήκατε ποτέ μέσα στην βουλή να λέτε ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε κάποιον νόμο; Βάλατε τον κλεφτοκοτά να φυλάει τις κότες. Μιλώντας έτσι, δεν πάει αυτό να πει ότι υποστηρίζω κάποιο κόμμα και θάβω το ΠΑΣΟΚ. Μιλάω αντικειμενικά με βάση την λογική. Αν έχετε πρόβλημα, τότε σταματήστε να διαβάζετε αυτά που γράφω εδώ και κάντε καμιά βόλτα, βαρέστε καμιά μαλακία ή δείτε τηλεόραση.

Έβαλαν λέει πρόστιμα στα μαγαζιά εάν επιτρέψουν σε πελάτη τους να καπνίσει. Να το δούμε από άλλη γωνία; Πας σε μία ψησταριά, ντουμάααανι ο καπνός από τα ψητά αρνάκια, κοκκορέτσια, κοντοσούβλια, αλλά εσύ.... δεν έχεις το δικαίωμα να περιτριγυρίζεσαι από τον δικό σου τον προσωπικό σου καπνό, τον καπνό του τσιγάρου σου. Ο καπνός του κάρβουνου δηλαδή δεν μολύνει το περιβάλλον και δεν προκαλεί προβλήματα υγείας στους μή καπνίζοντες. Ο καπνός του τσιγάρου σου όμως, που τον πλήρωσες και παίρνει μερίδιο και το κράτος από τους φόρους, προκαλεί τα πάντα. Υπάρχει όμως λύση, χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι είμαι υπέρ του καπνίσματος, γνωρίζω ότι ο καπνός βλάπτει αλλά πρωτίστως βλάπτει τον καπνιστή και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τον διπλανό του. Το αν ο διπλανός δεν μπορεί να ανεχτεί την μυρωδιά του καπνού είναι άλλο καπέλο. Ποιά είναι η λύση; Να βάλουν όλοι οι καταστηματάρχες μία ταμπέλα στην είσοδο που να γράφει με μεγάλα έντονα γράμματα ότι: «Εδώ μπαίνουν μόνο όσοι καπνίζουν. Οι μη καπνίζοντες να πάνε αλλού, ή μπείτε με δική σας ευθύνη».

Εκεί δεν μπορεί να σας κάνει το ψευτο-κράτος τίποτα. Έχετε νοικιάσει τον χώρο ή είναι δικός σας και τον χρησιμοποιείτε όπως θέλετε εσείς. Ξέρετε, υπάρχουν κι ορισμένα λουλούδια που ενώ μυρίζουν καλά, η συνεχής έκθεση στην.... ευωδιά τους, προκαλεί καρκίνο. Το τσιγάρο τους μάρανε. Απαγορεύεται το κάπνισμα σας είπαν. Εσείς ωρέ Αϊνστάιν, ΠΟΤΕ τους είπατε: «Απαγορεύεται η κλοπή της περιουσίας του Έλληνα πολίτη;» Κάνετε σαν μαριονέτες που τις κουνάνε από τα σχοινάκια, χωρίς ποτέ να έχουν δική τους βούληση. Ο Ναργιλές τουλάχιστον επιτρέπεται;;;;


 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ

30 Ιουνίου 2010.

Συγγραφέας: Παρμενίων ο Αθηναίος.

«Οικείται κάλλιστα των πόλεων εκείνη εν η των αδικουμένων ουχ ήττον οι μη αδικούμενοι προβάλλονται και κολάζουσιν τους αδικούντας».

 

Μετάφραση. «Διοικείται καλύτερα εκείνη η πόλη όπου και οι αδικημένοι αλλά εξίσου και οι μη αδικούμενοι πολίτες της καταδιώκουν και τιμωρούν τους άδικους [Πλούταρχος, Βίοι Παράλληλοι, Σόλων, πργφ. 18]»

 

************

Ο εξοστρακισμός ήταν ένα σημαντικό πολιτικό μέτρο που έπαιρνε η κάθε πόλις στην αρχαία Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα εναντίον  διασήμων αντρών, οι οποίοι για κάποιους λόγους εθεωρούντο επικίνδυνοι για αυτήν. Ο θεσμός επιβλήθηκε από τον Κλεισθένη τον 6 ο αιώνα π.χ και προέβλεπε την απομάκρυνση του «κακού πολιτικού» από την Αθήνα αλλά και από την πολιτική .

Σήμερα αν και τα πολιτικά συστήματα και γενικά η πολιτική έχει εξελιχθεί, δεν έχει προνοήσει για έναν μηχανισμό ανάλογο, ο οποίος να ελέγχει τους πολιτικούς για τις πολιτικές τους πράξεις αλλά και τους παράνομους πλουτισμούς και να τους απομακρύνει από την πολιτική .

Παρακολουθούμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό να πραγματοποιείται μια πλήρης κατεδάφιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Παράλληλα καταλύεται το σύνταγμα με την κατάργηση σημαντικών διατάξεων του κράτους δικαίου .

Η Κυβέρνηση αυτές της ημέρες τρομοκρατεί τους βουλευτές της να υπερψηφίσουν τα αντιλαϊκά νομοσχέδια και αυτοί πειθαρχούν και υποκύπτουν σε αυτούς τους φόβους εν ονόματι της κομματικής πειθαρχίας .

Με ελάχιστες εξαιρέσεις και προς τιμήν τους ορισμένοι αντέδρασαν δυναμικά και έφυγαν από το «μαντρί», Δημαράς, Σακοράφα κλπ.

Ο κόσμος σιωπηρά παρακολουθεί τα γεγονότα και δεν έχει πολλά περιθώρια να αντιδράσει. Το ΚΚΕ με την «ανυπακοή του » και οι συνεχείς απεργίες έχουν κουράσει τον κόσμο γιατί στην πράξη δεν έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα παρά μόνο να ταλαιπωρούν τους τον μέσο πολίτη.

Θα πρέπει να αναζητηθούν άλλες λύσεις πιο σύγχρονες και πιο αποτελεσματικές για να σταθούν κόντρα στα σημερινά προβλήματα.

Μια καλή λύση είναι το διαδίκτυο το οποίο έχει δείξει ότι είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο με απεριόριστες δυνατότητες, αλλά και πολλές εφαρμογές .

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξει το σύστημα της διαμαρτυρίας απέναντι στις εφαρμοζόμενες πολιτικές πρακτικές και ο κόσμος να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά με την βοήθεια της τεχνολογίας .

Πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα φέρει στην βουλή να ψηφιστούν τα επαίσχυντα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά νομοσχέδια. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και τα νομοσχέδια θα υπερψηφιστούν από την βουλή.

Υπάρχει μια πρόταση να ανεβεί στο διαδίκτυο ο πλήρης κατάλογος με τα ονόματα των βουλευτών οι οποίοι υπερψήφισαν τα νομοσχέδια .

Από τα πολυάριθμα blogs του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού θα πληροφορηθούν οι ψηφοφόροι αλλά και οι απόδημοι Έλληνες τους καταλόγους με τα ονόματα των βουλευτών οι οποίοι εψήφισαν τις απαράδεκτες αυτές αλλαγές , οι οποίες θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας .

Οι κατάλογοι με τα ονόματα των βουλευτών  θα ανεβαίνουν συχνά

και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωσης  τακτικά . Οι ψηφοφόροι θα ενημερώνονται διαρκώς και θα επιλέγουν να τους ψηφίζουν ή όχι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές .

Έτσι με αυτή την απλή διαδικασία θα οδηγούνται στην πολιτική

λήθη . Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα σπάσει το πολιτικό κατεστημένο και «η λεγόμενη κομματική» πειθαρχία η οποία μόνο κακό φέρνει σε αυτή την χώρα.

Στους καταλόγους αυτούς δεν θα αναφέρονται μόνο οι κυβερνητικοί  βουλευτές , αλλά και αυτοί οι οποίοι έχουν εμπλακεί στα σκάνδαλα των προηγουμένων  κυβερνήσεων .

Επίσης, θα ανεβαίνουν κατάλογοι με ονόματα βουλευτών από τα κόμματα τις αντιπολίτευσης οι οποίοι φαινομενικά δήθεν διαφωνούν με τους  κυβερνητικούς χειρισμούς, αλλά κατά βάθος συμφωνούν διότι τους λύνει δικά τους μελλοντικά προβλήματα .

Με την διαδικασία θα επέλθει η αυτοκάθαρση της πολιτικής ζωής  και θα επανέλθει  πάλι ο θεσμός του εξοστρακισμού σε μια άλλη μορφή η οποία θα ονομάζεται πλέον «διαδικτυακός εξοστρακισμός» .

Ας τολμήσουμε λοιπόν όλοι εμείς οι δημοκράτες, να εφαρμόσουμε αυτό το νέο είδος εξοστρακισμού για το καλό της πατρίδας μας αλλά και των γενεών που έρχονται.

 

Κλείνοντας, ας θυμηθούμε το μεγάλο μας τραγικό τον Ευριπίδη:

Ουδέν τυράννου δυσμενέστερον πόλει, όπου το μεν πρώτιστον ουκ εισίν νόμοι κοινοί, κρατεί δ΄εις τον νόμον κεκτημένος αυτός παρ΄αυτώ. Και τόδε ουκέτι έστιν ίσον. Γεγραμμένων δε των νόμων ο τε ασθενής ο πλούσιος τε την δίκην ίσην έχει, έστιν δ΄ενισπειν τοισιν ασθενεστέροις τον αυτυχούντα ταύτα, όταν κλύη κακώς, νικά δε ο μείων τον μέγαν δίκαια έχων. Τουλεύθερον δ΄εκείνο: "τις θέλει πόλει χρηστόν τι βούλευμ΄ες μέσον φέρειν έχων" Και ταύτα ο χρήζων λαμπρός έσθ΄, ο μη θέλων σιγά. Τι τούτων έστ΄ισαίτερον πόλει? Και μην όπου γε δήμος ευθυντής χθονός υπούσιν αστοίς ήδεται νεανίαις. Ανήρ δε βασιλεύς εχθρόν ηγείται τόδε, και τους αρίστους ους αν ηγείται φρονείν κτείνει, δεδοικώς της τυραννίδος πέρι. Πως ουν έτι αν γένοιτο καπωλοτίζει νέους? Κτάσθαι δε πλούτον και βίον τι δει τέκνοις ως τω τυράννω πλείον΄εκμοχθή βίον? Ή παρθενεύειν παίδας εν δόμοις καλώς, τερπνάς τυράννοις ηδονάς, όταν θέλη, δάκρυα δε ετοιμάζουσα. Μη ζώην έτι ει ταμά τέκνα προς βίαν νυμφεύσεται [Ευριπίδης, Ικέτιδες 429-455].

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Για μια πόλη, τίποτε δεν είναι πιο δυσάρεστο από ένα τύραννο. Σ΄ αυτή την περίπτωση, πρώτον δεν υπάρχουν κοινοί νόμοι, αλλά ένας εξουσιάζει, που έχει στα χέρια του το νόμο ο ίδιος. Κι αυτό πια δε δίδει ισότητα μέσα σ΄αυτή την πόλη. Όταν όμως είναι οι νόμοι θεσπισμένοι κι ο φτωχός κι ο πλούσιος έχει τα ίδια δικαιώματα και μπορούν οι πιο αδύνατοι να ανταποδώσουν τα ίδια όποιους είναι σε καλή κατάσταση, όταν κακολογούνται απ΄αυτούς, και νικάει το μεγάλο ο πιο μικρός, αν δίκιο έχει. Αυτό είναι ελευθερία, "ποιος θέλει στην πόλη μας, αν έχει, να φέρει μπρος σε όλους μας κάποια σωστή σκέψη του" Κι όποιος το θέλει πολύ είναι εξαίρετος, ενώ όποιος δε θέλει, σωπαίνει. Για μια πόλη, τι είναι που δίδει πιο πολύ ισότητα απ΄αυτό; Και βέβαια, όπου ο λαός είναι στον τόπο του κυρίαρχος, χαίρεται με τους νέους που κρυφά χώνονται μέσα στους πολίτες. Ενώ ένας βασιλιάς αυτό ακριβώς το θεωρεί επικίνδυνο, και τους πιο καλούς πολίτες, κι όσους νομίζει ότι έχουν μυαλό, τους σκοτώνει, επειδή φοβάται για την τυραννίδα του. Πως λοιπόν θα μπορούσε να γίνει μια πόλη ισχυρή, όταν κάποιος, σαν να είναι στάχυα σε ανοιξιάτικο λιβάδι, κόβει την τόλμη και κορφολογά τη δύναμη των νέων? Και γιατί χρειάζεται πλούτο και περιουσία για τα παιδιά του να αποκτάει κανείς, για να κοπιάζει μια ζωή για τον τύραννο? Ή γιατί πρέπει κορίτσια στο σπίτι του κανείς να μεγαλώνει, ευχαρίστηση για τους τυράννους απόλαυση, όταν αυτοί τη θέλουν, και δάκρυα για όσους τις ετοιμάζουν? Ας μη ζω πια αν τα παιδιά μου είναι με βία στο γάμο να τραβούν

 


 

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.

Κύριοι βουλευτές και λοιποί της Ελληνικής κυβερνήσεως.

Σας δηλώνω ευθαρσώς και χωρίς να φοβάμαι κανέναν σας και παρακαλώ να με μηνύσετε για να το προχωρήσουμε το θέμα μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, ότι:

"ΓΑΜΙΕΣΤΕ !!!!!" Όλοι σας.

Η απόδειξη εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkAZ3w&feature=player_embedded

Τα λόγια περιττεύουν, μιλούν οι εικόνες από μόνες τους.


 2 εκατομμύρια ευρώ για να τα... ξύσουν !

 

Όσοι έχουν περπατήσει εμπρός από την Βουλή, θα έχουν παρατηρήσει πόσο επικίνδυνα είναι τα μάρμαρα στο πεζοδρόμιο ειδικά όταν βρέχει. Αυτό είδαν και στην βουλή και επί ΝΔ αποφασίστηκε χρηματοδότηση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ (!) για να τα ξύσουν και να τα κάνουν σαγρέ.

Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο νέος πρόεδρος της Βουλής θορυβημένος από το κόστος έκανε νέα συμφωνία στα 400 χιλιάδες ευρώ. Τελικά τις τελευταίες μέρες ύστερα από απόφαση του υπουργείου οικονομικών στα πλαίσια των οικονομικών αναδιοργανώσεων το ποσό που κρίθηκε αναγκαίο για την διεκπεραίωση των εργασιών είναι μόλις 20 χιλιάδες ευρώ όσο η αξία ενός μηχανήματος ξυσίματος καθώς την εργασία μπορεί να την κάνει η τεχνική υπηρεσία της Βουλής ! Δηλαδή 1.980.000 ευρώ εξοικονόμηση !

Αυτό είναι ένα δείγμα για το πάρτι που γίνεται στο δημόσιο... με τα λεφτά όλων μας.

Και έχουν την απαίτηση οι 300 ΜΑΛΑΚΕΣ της βουλής να πιστέψουμε εμείς οι Έλληνες ότι χρωστάμε στην Ευρώπη, ότι πάμε για χρεοκοπία, ότι, ότι, ότι...... Κάποιος να χώσει στο μπουντρούμι τα καθίκια που μας δούλευαν ψιλό γαζί τόσα χρόνια. Και δεν είναι μόνο η Ν.Δ. και το Πασόκ. Είναι ΟΛΟΙ !!!!!


Το ’ρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος.

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ, για να κλάψετε γελώντας και μετά να γελάτε κλαίγοντας. Προμηθευτείτε μαντηλάκια.


Ο Ελληνικός λαός ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά την ειδική (?) γραμματέα του υπουργείου α-Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Θάλεια Δραγώνα για την ειλικρίνειά της. Η Δραγώνα που χωρίς ίχνος ντροπής δήλωσε ότι όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι ρατσιστής, βολεύεται με το να δηλώνει "μη Ελληνίδα" γιατί με το να δηλώνεις ΕΛΛΗΝ επωμίζεσαι ένα τεράστιο πολιτισμικό και πολιτιστικό φορτίο που δεν το αντέχουν όλων οι πλάτες. Και ήδη έχει αρχίσει να καμπουριάζει.

Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ. Σύντομα θα αρχίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ να σας πετάνε το σαπούνι στο πάτωμα. Κι αν δεν σκύψετε να το πιάσετε, τότε σίγουρα αν σας ρίξουν κανένα ευρώ θα σκύψετε.


ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ e-mail ΣΤΙΣ 15-12-2009

ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:

Κύριε Σαμαρά.

 

Είμαι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ Έλληνας πολίτης κι έχω το δικαίωμα να εισακουστώ. Ο δε γραμματέας σας που θα διαβάσει την παρούσα επιστολή την οποία υποτίθεται ότι πρέπει να σας την παραδώσει, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.

 

Παρακαλώ μετά από αυτόν τον πρόλογο διαβιβάστε με δικά σας λόγια την παρακάτω ενότητα στον κύριο Παπανδρέου, ώστε να μην έχει την δικαιολογία ότι κάποιος δεν του τα είπε. Και το λέω αυτό διότι αυτός ο.... κύριος «διάλεξε» για υπουργούς και βοηθούς του άτομα τα οποία δηλώνουν χωρίς ίχνος ντροπής πως δεν είναι Έλληνες, ότι όποιος δηλώσει ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ρατσιστής και πως «Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!… (σελ. 82) του κατάπτυστου βιβλίου: «Τί είν’ η πατρίδα μας» της κατάπτυστης κυρίας (?) Θάλειας Δραγώνα, Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων, του Υπουργείου Παιδείας.

Μερικά άλλα αποφθέγματα της εν λόγω κυρίας (?) που την διάλεξε ο σοφότατος αυτός πρωθυπουργός της πατρίδας μου για να μας ξεφτιλίσει στην υδρόγειο, είναι:

 

-- Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16).

-- Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας (σελ. 84) κι ότι για τις ήττες και τις καταστροφές που υποστήκαμε, φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις.

-- Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!» (σελ. 85).

-- Ψιλορατσισμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

 

Βελανίδια ίσως να μην τρώγανε κύριε Σαμαρά αλλά τους γονείς τους αν θυμάστε από τα αρχαία κείμενα στα περί βαρβάρων πράξεις, τους ΕΤΡΩΓΑΝ ή τους σκότωναν ή στην καλύτερη περίπτωση τους πέταγαν έξω από τα τείχη της πόλης όταν γερνούσαν.

Κι έρχεται τώρα ένας καράφλας απέξω κι από μέσα, (γνώμη μου και γνώμη χιλιάδων άλλων) γεννηθείς στην Αμερική κι από Αμερικάνα μητέρα, που όταν ρωτήθηκε τί δουλειά θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν πολιτικός, απάντησε ότι θα ήθελε να διδάσκει σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο, (ούτε καν σε Ελληνικό) να μας πουλήσει την Μακεδονία, να μας αφαιρέσει την λέξη ΕΘΝΙΚΗΣ από το υπουργείο εθνικής παιδείας, (την λέξη υπουργείο την άφησε όμως ευτυχώς) να καταργήσει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, να ποιεί την νήσσαν στα λεγόμενα της εν λόγω κυρίας (?) και εκτός αυτού να έχει το απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ να μας λέει μέσω του υπουργού οικονομικών ότι ο Ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει πάρα πολύ σκληρά μέτρα, θα φορολογηθεί άγρια, λες και είμαστε δολοφόνοι ή του χρωστάμε κάτι. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ κύριε Σαμαρά, όχι εμείς σε εσάς. Δεν είμαστε εμείς που φέραμε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι αλλά ΕΣΕΙΣ οι πολιτικοί.

Με ποιό δίκαιο και πού αυτό είναι γραμμένο, καλούμεθα όλοι εμείς να πληρώσουμε τα σπασμένα τα δικά σας;;;;!!!!

Υποτίθεται ότι είχατε την διαχείριση της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα λέει, πάει για χρεοκοπία. ΑΡΧΙΔΙΑ χρεοκοπία κύριε Σαμαρά. Φέρτε μας τα ΑΛΗΘΙΝΑ καταστατικά να διαπιστώσουμε ότι όντως η χρεοκοπία είναι αληθινή κι όχι κατασκευασμένη όπως ο ιός της γρίπης των χοίρων που ΠΡΩΤΑ κατασκεύασαν το εμβόλιο (2008) και έπειτα ήρθε ο ιός. (2009) Δεν υπάρχει χρεοκοπία κύριε Σαμαρά και ΔΕΝ χρωστάμε σε κανέναν. Υποθέτουμε λοιπόν ότι υπάρχει. Θέλετε να βρεθούν χρήματα και να βγει το έθνος από τον λάκκο; ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ της εκκλησίας κύριε Σαμαρά. Θα βγάλετε αυτομάτως 8 δις ευρώ τον χρόνο το λιγότερο. Φοβάστε μήπως πάτε στην κόλαση; Ο Χριστόδουλος δεν πήρε την αλεξίσφαιρη Mercedes μαζί του, ούτε τα υπάρχοντά του. Αν θέλετε ψηφοφόρους το πράγμα είναι πολύ απλό. Σεβαστείτε μας κι αρχίστε να ανοίγετε το στόμα. Η χρήση του, εκτός από το να τρώει είναι και για να μιλάει.

100 ευρώ λέει παραπάνω για τα τέλη κυκλοφορίας όσοι έχουν αμάξι δεκαετίας. Αν δεν τους αρέσει το αμάξι μας, ας μας δωρίσουν ένα της αρεσκείας τους. Αυτό που ήδη έχουμε ΚΑΙ έχει περάσει ΚΤΕΟ, άρα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ το να ζητάνε παραπάνω χρήματα εφόσον κρίθηκε κατάλληλο για κυκλοφορία ΚΑΙ έχει όλα τα κομφόρ για μακρινά ταξίδια, και, και, και.

Εάν δεν αναφερθείτε επάνω σε όλα αυτά στην βουλή, θα με κάνετε να ντρέπομαι που τόσα χρόνια ψήφιζα Ν.Δ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ.!!!!

Αν δεν μπορείτε, παρακαλώ φωνάξτε με να έρθω εκεί να τα πω εγώ που δεν έχω να χάσω την υπόληψή μου. Αυτήν μου την σπίλωσε ήδη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, άρα δεν έχω υπόληψη, με βλέπουν οι ξένοι και με φτύνουν επειδή είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Χάριν του κυρίου (?) Παπανδρέου και της κυρίας (?) Δραγώνα.

Αν δεν κάνετε κάτι σύντομα, αν δεν αποφασίσετε να ανοίξετε το στόμα, δεν μας βλέπω να γλιτώνουμε από τον εμφύλιο. Θέλετε ένα νέο Πολυτεχνείο; Με την ακινησία σας θα το δημιουργήσετε.

Πράξτε κατά συνείδηση ή πείτε μας να μεταναστεύσουμε και νάχετε να φορολογείτε Πακιστανούς. Για ρομπότ είναι καλοί. Για Έλληνες όμως όχι. Εσείς τί από τα 2 θέλετε; Σε ποιά χώματα πατάτε; ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ!!!

 

Τέλος προλόγου. Περάστε στο επόμενο και παρακαλώ διαβάστε το πάση θυσία στον κύριο (?) Παπανδρέου μπας και καταλάβει ότι δεν είμαστε γαϊδούρια για να μας μαστιγώνει. Όταν θα παρα-πονέσουμε θα τον πετάξουμε στον γκρεμό. Ελπίζω να μην είστε κι εσείς επάνω μας.

 

Μετά τιμής.

Γιάννης Φραγκούλης.

ΕΛΛΗΝΑΣ. (με μεγάλα αρχίδια κι όχι αρχίδια Έλληνας. Κι αν θέλει η εν λόγω κυρία (?) ας με μηνύσει. Θα το χαρώ ιδιαίτερα να την ξεφτιλίσω πανευρωπαϊκά εφόσον εσείς δεν το πράττετε.)

 

 

ΞΕΝΟΦΩΝ.

Αγησίλαος. ENOTHTA 7.


Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Αγησίλαος όπου πίστευε ότι θα ωφελήσει την πατρίδα σε κάτι:

Δεν έπαυε να μοχθεί.

Δεν απέφευγε τους κινδύνους.

Δεν λυπόταν τα χρήματα.

Δεν πρόβαλλε ως δικαιολογία τη σωματική αναπηρία ούτε τα γηρατειά,

αλλά αυτό θεωρούσε καθήκον του σωστού βασιλιά, δηλαδή να κάνει στους υπηκόους του όσο το δυνατόν περισσότερα καλά.

Ανάμεσα στις πολύ σπουδαίες ωφέλειές του προς την πατρίδα και αυτό εδώ συγκαταλέγω, ότι, μολονότι ήταν πολύ ισχυρός στην πόλη, φανερά υπηρετούσε σε μεγάλο βαθμό τους νόμους.

Γιατί ποιος δεν θα ήταν πρόθυμος να υπακούει, αν βλέπει τον βασιλιά να υπακούει;

Αυτός ακόμα και προς του πολιτικούς αντιπάλους του, συμπεριφερόταν όπως ο πατέρας στα παιδιά. Δηλαδή τους κακολογούσε για τα σφάλματά τους, αλλά τους τιμούσε όποτε έκαναν κάτι σωστό, και τους παραστεκόταν, όποτε τους συνέβαινε κάποια συμφορά, καθώς δεν θεωρούσε κανέναν πολίτη εχθρό του, αλλά ήταν πρόθυμος να τους επαινεί όλους, και θεωρούσε κέρδος να είναι όλοι σώοι, αλλά θεωρούσε ζημία αν και κάποιος ανάξιος χανόταν.

*********************************************

*****************


Τρίτη 26 ιανουαρίου 2010.

Οριστική αποχώρηση του Γιάννη Φραγκούλη (ή Αισχύλου) από τα κοινά, από τον κοινό αγώνα.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια κατάλαβα κι ένοιωσα στο πετσί μου ότι οι νεο-Έλληνες είστε και πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Δεν αξίζετε τίποτα, δεν αξίζετε καν να φέρετε τον τίτλο του ΈΛΛΗΝΑ.

Αρέσκεστε μόνο στο να δίνετε διαταγές μέσα από τον καναπέ σας, με το πούρο στο ένα χέρι και το ουίσκι στο άλλο.

Αρέσκεστε στο να λέτε "κάντε τόνα" "κάντε τ' άλλο" αλλά ποτέ δεν έχετε λύσεις παρά μόνο θυμίζετε το ήδη υπάρχον πρόβλημα και αναγάγετε σε φιλοσοφία τα ήδη υπάρχοντα. κι όλα αυτά για μία ΓΑΜΗΜΕΝΗ καρέκλα.

Διαβάστε λοιπόν ΕΔΩ, και σαλτάτε να γαμηθείτε.

Τα μέηλ μου δεν ισχύουν πλέον για κανέναν σας. Οι λογαριασμοί είναι κομμένοι από εμένα.

Από σήμερα πολεμάω μόνος μου. Επειδή εγώ, ΕΧΩ αρχίδια και λύσεις.

 


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΙΕΡΑ" VIDEO.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΖΟΥΝ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΩΜΟΥΣ

ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΟ: "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ".

Μητροπολίτης Αττικής ανώμαλη συνομιλία με νεαρό

http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s&feature=related

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=usvBOYaRmnc&feature=player_embedded

Παπάς μεθυσμένος

http://www.youtube.com/watch?v=J9vpZrztYcI&feature=PlayList&p=B0259343ED4AA28D&playnext_from=PL&playnext=1&index=49

Παπάς εν ώρα κηρύγματος λαμβάνει SMS από τον χριστό και την παναγία του.

http://www.youtube.com/watch?v=Hf6E7gb7fYk&feature=related

Αυτό, ΔΕΝ είναι θαύμα. Αν προσευχόταν και δεν προσπαθούσε, θα’χε σκοτωθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=EXI4AkqXoYc&feature=related

Ποιός είναι ο Πάπας που έχει γράψει πορνό.

http://www.youtube.com/watch?v=-dvabsiuk38&feature=fvsr

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. Διαλιέχτεεεεε!!!!!!!

http://www.ethnikoi.org/polymesa.html

http://ethnikoi.org/tsimpoukia2.html

http://www.ethnikoi.org/petraki.htm

http://ethnikoi.org/agiakompina.htm

http://www.ethnikoi.org/gayagamoi.htm

 


 

 

 

 

 

Copyright © 2009. hellasforever.gr

 
 

 

Google